Dolar 32,3788
Euro 34,7745
Altın 2.431,54
BİST 9.945,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

ÖNCE ‘DUA’ DEDİ

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye(SBB) Başkan Adayı Halit Doğan, huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla buluştu. Başkan Doğan, “Büyüklerimizin, yaşayan çınarlarımızın duasını alarak vira Bismillah diyoruz” dedi

ÖNCE ‘DUA’ DEDİ
REKLAM ALANI
11 Ocak 2024 19:01

Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, yaşlılara çiçek hediye ederek hayır dualarını aldı.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan

‘EL ELE VERECEĞİZ’
SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandili’mizde Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek çınarlarımızla bir araya geldik. Sohbet edip hayır dualarını aldık, anılarına ortak olduk. Her zaman dile getiriyorum büyüklerimizin tecrübesini alarak yola koyulmak, fikirlerini dinlemek bizim için çok kıymetli. Büyüklerimiz bizleri güler yüz ve hoşsohbetleri ile karşıladılar. Hepsine şükranlarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum. Rabb’im onları başımızdan eksik etmesin. Büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var, koca çınarlarımızla birlikte geçirdiğimiz her an çok değerli. Biz her zaman yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Huzurevi yetkililerimizle de bir araya gelerek bilgi aldık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle şehrimizi büyük küçük demeden tüm hemşehrilerimizle el ele vererek yöneteceğiz” diye konuştu.
Halit Doğan’a ziyaretlerinde AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de eşlik etti.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.