Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

BAFRA, MASAYA YATIRILDI!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde muhtarlar ve ilgili müdürlerle toplantı yapan Vali Zülkif Dağlı, “İlçemizdeki tüm hizmetleri konuşacağız” dedi

BAFRA, MASAYA YATIRILDI!
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2022 16:36

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Bafra’da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Belediye Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Dağlı, “Toplantımızı bir aile ortamı içerisinde yapıyoruz. Sorunlarımızı ortaya koyuyoruz” dedi.

KARŞILIKLI AİLE ORTAMI
İlgili müdürlerin de toplantıda yer aldığını hatırlatan Vali Zülkif Dağlı, “Hep sorunlarınız olan ve bir şeyler söylediğinizde cevabını direkt alabileceğiniz müdürlerimizin tamamı buradalar. Tabii, bunun muadili olan ile müdürlerimiz de buradalar. Onlarla zaten zaman zaman bir araya geliyorsunuz ancak bugün genel konularınızın olacak. Karşılıklı bir aile ortamı içerisinde sorunlarımızı konuşacağız” diye konuştu.

EMNİYETTEN TARIMA TÜM SORUNLAR
Vali Dağlı ayrıca, şunları söyledi:

“Muhtarlarımızın yeni önerileri varsa onları alacağız. İl müdürlerimizin, ilçe müdürlerimizin kaymakamımızın, milletvekilimizin, belediye başkanımızın önerilerini alacağız. Karşılıklı olarak konuşup, geleceğe daha iyi adım atma konusunda hem sorunlarımızı çözme hem önümüzü biraz daha görme açısından neler yapabileceğimizi ele alacağız. Bafra’mızın başta emniyet, asayiş olmak üzere eğitimle ilgili, sağlıkla ilgili, çevreyle ilgili, tarımla ilgili tüm hizmetlerle ilgili bunların hepsini burada konuşmuş olacağız.”

Basına kapalı olarak devam eden toplantıya Kaymakam Cevdet Ertürkmen, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, il ve ilçe daire müdürleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.