Dolar 32,3764
Euro 35,0246
Altın 2.326,54
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

SAMSUN’DA ‘BOSNA’ GECESİ!

Samsun’da, Bosna Hersek’in bağımsızlığının 30’uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede dostluk, birlik ve beraberlik mesajları verildi

SAMSUN’DA  ‘BOSNA’  GECESİ!
REKLAM ALANI
6 Mart 2022 16:25

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bosna Büyükelçiliği ve Preporod Boşnak Kültür Birliği ile ortaklaşa düzenlediği özel programla, Bosna Hersek’in bağımsızlığının 30’uncu yılı kutlandı.

SANAT MERKEZİ’NDE BÜYÜK İLGİ
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı koordinesinde Sanat Merkezi’nde düzenlenen gecede Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ömer İdris Akdin, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Adis Alagiç ve beraberindeki heyet ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN DEMİR: ONUR DUYDUYUYORUZ
Gecede Bosna Hersek’in zengin geleneklerini yansıtan en köklü kültür kurumu Preporod Kültür Birliği’nin 49 kişilik ekibi de sahne aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Büyükelçimizi ve beraberindeki heyeti şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bosna Hersek’in bağımsızlığının 30’uncu yıldönümünde Samsun’da, kardeş şehir olduğumuz Brçko’dan sizleri burada ağırlamaktan çok büyük onur duyuyoruz. Sizlerin orada yaşadığınız acıları, vahşeti bizlerde burada canlı canlı yaşadık. Sizleri çok seviyoruz. Tekrar şehrimize hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.