Dolar 32,2584
Euro 34,6908
Altın 2.400,93
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..

Canik Belediyesi, ilçede spor alt yapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlara ara vermeden devam ederken, spora ve sporcuya yönelik desteklerini sürdürüyor

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..
REKLAM ALANI
16 Ocak 2023 19:36

Canik Belediyesi, düzenlediği ücretsiz spor okullarıyla ilçede binlerce çocuk ve genci sporla buluştururken, milli takıma birçok sporcu kazandırdı.

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..

‘BİREYSEL SPOR SALONU YAPIMI BAŞLIYOR’
Spor alanında ilçeye fiziksel yatırımların devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin spor alt yapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda yeni spor tesislerini ve spor alanlarını ilçemize kazandırıyoruz. Mahallelerimizde halı saha kompleksleri ve açık hava spor alanlarının yapımını tamamladık. Bireysel spor branşlarıyla ilgilenen sporcularımızın gönül rahatlığıyla kullanacakları, çalışmalar ve eğitimlerin gerçekleştireceği Canik Bireysel Spor Salonumuzun yapım çalışmalarına başlıyoruz. En kısa sürede tamamlayıp gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Spora yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..

‘DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR’
İlçede gençlere ve çocuklara yönelik ücretsiz spor eğitimi verdiklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz ‘Spor Hat’ ile gençlerimiz ve çocuklarımıza ücretsiz servis imkanı sağladık. Kendilerini kapılarının önünden alıyor, belediyemiz Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen eğitimlerin ardından tekrardan evlerine ulaştırıyoruz. Eğitimlerimizle her yaş grubundan binlerce profesyonel sporcu yetiştirdik. Birçok sporcumuzu ise milli takıma kazandırdık. Milli takımlarda dünya, Avrupa ve farklı şampiyonalarında ülkemizi temsil eden sporcularımız, dünya şampiyonluğu ve dereceler elde ederken, ülkemizde düzenlenen turnuvalarda birçok şampiyonluğa imza attı. Güçlü spor alt yapımızla, spora ve sporculara verdiğimiz desteklerle sporla iç içe bir nesil yetiştiriyoruz” dedi.

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..

YETENEK TARAMASI YAPILIYOR
Öğrencilerin okullarda ziyaret edilerek sporun öneminin anlatıldığını belirten Başkan Sandıkçı, “Her bir evladımızın zihinsel ve bedensel gelişimi için mutlaka bir spor branşıyla ilgilenmesini ve bir spor branşını profesyonel olarak icra etmesini önemsiyoruz. Uzman eğitmen kadromuzla öğrencilerimizi okullarında ziyaret ediyor, farklı spor branşlarının tanıtımını yaparken, kendilerine spor yapmanın yaşamları için ne önemli olduğunu anlatıyoruz. Hayata geçirdiğimiz yetenek taraması programımızla çocuklarımızı kendi ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak, bireysel ve takım sporlarına yatkınlıklarını belirleyip ilgili spor branşlarına yönlendiriyoruz” diye konuştu.

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..

AMATÖRE DESTEK
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede amatör spor kulüplerine yönelik desteklerin devam ettiğini de belirtti.

‘ŞAMPİYONLAR’ İÇİN!..

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.