Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafra MHP’den 12. Olağan kongre! Çamaş, başkan

Bafra İlçesi`nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirilen seçim ile tamamlandı

Bafra MHP’den 12. Olağan kongre!   Çamaş, başkan
REKLAM ALANI
1 Nisan 2017 18:31

İlçe Kongresi’ne MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, eski MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, eski MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş il ve ilçe yöneticileri katıldı.

‘DEVLET PRENSİPLERİ MHP’NİN NAMUSUDUR’

Bafra MHP İlçe Kongresinde konuşan İl Başkanı Taner Tekin, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli devlet, üniter yapı, cumhuriyet ve laiklik gibi devletimizin temel prensiplerini korumak Milliyetçi Hareket Partisi’nin namusudur. MHP’yi bu temel değerleri yıkmakla ya da yıkmaya alet etmekle suçlayanlar en hafif tabirle ya cahildirler ya da Milliyetçi Hareket Partisi’ni hiç tanımamışlardır. MHP olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni eyalete ve federasyona bölmeye veya Cumhuriyet rejimini yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bundan şüphesi olanlar önce kendilerini kontrol etmelidirler. Daha dün kendi kurultaylarında bu ülkeye federasyon getireceğiz diye çığırtkanlık yapanlar, daha dün canlı yayında anayasanın ilk 4 maddesini de tartışabiliriz diyenler bugün MHP’yi bu ülkeyi bölmeye teşebbüs etmekle suçluyorlar. MHP’yi bununla suçlamak cahilliğin göstergesidir. Daha anaysa maddelerini okumayan bir genel başkan MHP’yi ülkeyi bölmekle suçluyor. Bunu söylemek kendisinin ne haddidir ne hakkıdır” dedi.

‘BU ANAYASA NE RECEP TAYYİP ERDOĞAN`A NEDE AKP`YE YAZILMIŞTIR’

Tekin`in ardından konuşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “ Bu devleti gelip şöyle tutmak sureti ile kimse yıkamaz. Köklü bir devletiz. Biz Türklerin kurduğu son Türk devletidir. Türk`ün beşiğidir. İşte tam burada anayasa değişikliği dediğimiz zaman anayasanın devletlere ve milletlere yazıldığını unutmamamız gerekiyor. Bu anayasa ne Recep Tayyip Erdoğan`a nede AKP`ye yazılmıştır. Bu anayasa Türk devletine ve Türk milletine yazılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisini anayasa üzerinden ayrıştırıp, kutuplaştırmaya gayret etmek asla amacını ulaşamayacaktır. Milliyetçi Hareket bu ayrıştırmadan korunacaktır. Bizim kırmızı çizgilerimiz var dedik. Anayasanın ilk dört maddesidir. Ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri o ilk dört maddeyi güvence altına almıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi meclis olarak hizmet görevini yapacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli`nin de bu anayasa değişikliğine mührünü vurduğu bu değişiklikte evet veren de bizim hayır veren de bizim hepimiz öz kardeşiz” dedi. Konuşmaların ardından tek yönetim listesi ile seçime giden mevcut başkan

 

Abdurrahman Çamaş MHP Bafra İlçe Başkanlığı`na seçildi.

MHP BAFRA İLÇE YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

ASİL ÜYELER

1.Recep Kaplan

2.Barboros Turna

3.Emin Usta

4.Cahit Müderrisoğlu

5.Turgut Karagöl

6.Oğuzhan Alkan

7.Berham Can

8.Recep Özay

9.Bekir Yılmazer

10.Fatih Güneş

11.Erol Yiğit

12.Mustafa Sürmeli

13.Fatih Uncu

14.Serkan Eyüp Uysal

15.Sare Bahtiyar

16.Göksel Önder

17.Oktay Cirit

18.Adem Acar

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.