Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra Milli Emlak Arazileri Kiraya Veriyor

Bafra Milli Emlak Bafra’da bulunan tarım arazilerini ihale usulü kiraya veriyor.

Bafra Milli Emlak Arazileri Kiraya Veriyor
REKLAM ALANI
6 Kasım 2018 18:09

Ülkemizde son yıllarda yetiştirilen tarım ürünlerinin azalması ve et ürünlerinin fiyatlarının artması ile beraber devlet tarım ve hayvancılık için yeni teşvikler vermeye başlamıştı. Tarım ve Hayvancılık amacı ile devlete ait olan tarımsal araziler ihale usulü  kiralama yapılacak.

Bafra Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Kiralaması yapılacak taşınmaz Mallar konusunda açıklama geldi.

MARDAR

Bafra Mardar’da14.441,94 m2 ham toprak tarım arazisi 5 yıl süreyle kiraya verilecek. İlk yıl kira bedeli 11.250,00 TL olacak. İhale 07 Kasım 2018 Çarşamba  günü saat: 09.30’da yapılacak.

KOŞUKÖY

Bafra Koşuköy Mahallesinde 28.971,09 m² ham toprak tarım arazisi 5 yıl süreyle kiraya verilecek. İlk yıl kira bedeli 7.500,00 TLTL olacak. İhale 07 Kasım 2018 Çarşamba  günü saat: 10.00’da yapılacak.

KOŞUKÖY

Bafra Koşuköyü Mahallesinde 31.767,29 m² ham toprak tarım arazisi 5 yıl süreyle kiraya verilecek. İlk yıl kira bedeli 8.250,00 TL olacak. İhale 07 Kasım 2018 Çarşamba  günü saat: 10.45’de yapılacak.

İHALE DETAYLARI

Yukarıda cinsi, niteliği, miktarı, ait olduğu idare, tahmini bedeli ve geçici teminatı belirtilen Taşınmaz mal hizasında gösterilen tarih ve saatte Bafra Milli Emlak Müdürlüğünde Makam Odasında toplanacak Komisyon tarafından, 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile kiralama ihaleleri yapılacaktır.
1) İsteklilerin belirtilen gün ve saatte;
a) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,
b)-Yasal Yerleşim Belgesi (ikametgah ilmühaberi)
b)-Tebligat için Türkiye de adres gösterir belge.(Adres Beyanı)
c) Yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya Bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri
c) Özel hukuk kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan veya benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir Noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri; Kamu tüzel kişilerinin ise Yukarıdaki a ve b bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu gösterir belgeyi,
İhale saatine kadar Komisyon Başkanlığına Teslim etmeleri gerekmektedir
4) Her türlü vergi, harç vb. alıcısına aittir.
5) Posta ile yapılan müracaatlarda vaki gecikmeler kabul edilemez.
6) Komisyon gerekçesini kararda belirtmek suretiyle İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
7) Kiralaması yapılacak taşınmaz mallara ait şartname mesai saatleri içersin de Bafra Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir ve alınabilir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.