Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

HER ALANDA BİLGİ

Samsun’da, Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü’nün başlattığı ‘Bir Köyümüz Bir Mahallemiz Var’ projesi kapsamında devam eden çalışmalar memnun ediyor

HER ALANDA BİLGİ
REKLAM ALANI
25 Nisan 2021 16:27

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü’nün öncülük ettiği bölge projesinde mahalleler ziyaret edilerek, kadınlara meme kanseri hakkında bilgilendirme ve eğitim verildi. Ayrıca hijyen paketleri dağıtıltı ve diş muayeneleri yapıdı.

HER ALANDA BİLGİLENDİRME
‘Bir Köyümüz Bir Mahallemiz Var’ sloganıyla başlattıkları çalışmalarının başarıyla yürütüldüğünü belirten Bafra Kızılırmak Rotary Kulübü Başkanı Münevver Uğurlu “Başlatmış olduğumuz projemizde bize katkı sağlayan doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Zor günler geçirdiğimiz bu dönemde bir nebze de olsa halkımıza yardımcı olabilmek adına Bafra İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nde Bafra Gökçeağaç Köyü ve HA-Bİ-DER (Bafra Halkı Bilinçlendirme Derneği)Başkanı Yaşar Önbaş ve üyeleri ile kadınlarımız ile bir araya gelerek onlara, Üniversitede tedavi için Üyelerimiz olan,Prof.Dr.Elif Eser Acarel ile Uzm.Dr.Özcan Aydoğdu, Eczacı Selman Gökbayrak,Uzm.Dr.Cengiz Kiziroğlu ve Başkanımızın katılımları ile Jinekolojik sorunları, tedavileri, Göğüs taraması ve diş muayenesi yaparak, ilaç kullanımı hakkında bilgilendirme ve taramalar yaptık” diye konuştu.

KADINLAR İÇİN EĞİTİMLER

Çalışmalar hakkında bilgilendirmeye devam eden Başkan Münevver Uğurlu, “Ayrıca kadınlarımıza Hukukçu Üyelerimizden Av. Salih Enes Nas ve Av. İsmail Arda Özel ile Kadın Hakları, Aile ve miras Hukuku başlık altında sunumlar yaptık. Yine Psikolog Üyemiz Oya Kaptan Aile İçi İletişim, İnşaat ve Mak Müh. ve müteahhit üyelerimizden Abdulkadir Gökmen Enerji Tasarrufu ile Enerjinin doğru Kıllanımı eğitimleri verdik” dedi.

HASTANELERE YÖNLENDİRME
Halen devam eden toplantılarda iletişim kopmadan devam ettiğini söyleyen Başkan Uğurlu, Bafra Gökçeağaç Köyü ve Gazipaşa Mahallesi’nde hijyen paketi dağıtımı yapıldığını ve fiziki muayenelerde Covid-19 nedeniyle OMÜ Üniversite hastanesi, Bafra Devlet Hastanesi ve Bafra Medibafra hastanelerine yönlendirme yapıldığının da bilgisini verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.