Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

BAFRA, ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit olan Piyade Uman Çavuş Samet Şeker’in (25) baba ocağı Samsun’un Bafra İlçesi’nde gözyaşları sel oldu

BAFRA, ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI
REKLAM ALANI
7 Haziran 2021 14:51 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2021 14:54

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker Irak’ın kuzeyinde yapılan operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Samet Şeker’in cenazesi uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı’na , oradan da Bafra’nın Şehören Mahallesi’ne getirildi. Cenaze aracından alınan şehidin cenazesi evin önüne getirildi. Tabutun başında baba Nurettin Şeker, anne Münevver Şeker ve nişanlısı Edanur Dursun gözyaşlarına hakim olamadılar.

1 AY SONRA DÜĞÜNÜ VARDI
Anne Münevver Şeker, “Hoş geldin evine oğul. Ben senin düğününü 1 ay sonra yapacaktım yavrum” diye feryat etti. Oğlunun tabutu başında da “Kurban olurum hakkım sana helal olsun” diye gözyaşı döken acılı anne “Benim oğlumun asker arkadaşı gelmiş nerede o, ben onu bir göreyim, ona bir sarılayım” diye seslendi.

ŞEHİT ANNESİ, OĞLUNUN ARKADAŞINA SARILARAK TESELLİ BULDU
Yanına gelen şehidin birlikte görev yaptığı arkadaşına sarılan anne Münevver Şeker, “Yavrum gel oğul gel. Ben yandım senin annen yanmasın oğul. Oğlum nasıldı, seni çok met ediyordu oğul” diye gözyaşlarına boğuldu.

‘YAKTIN BENİ OĞUL…’
Okunan duaların ve alınan helalliğin ardından şehidin cenazesi, cenaze aracına koyuldu. Burada görevli askerin elinde bulunan fotoğrafa bakarak “Bana öyle garip bakma yavrum. Çok yaktın beni oğul. Sözümü tutamadım annem ‘bana ağlama’ dedin. Kimseyi ağlatma dedin ama sözümü tutamadım” diye feryat etti.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.