Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SALIPAZARI’NDA ANLAMLI ETKİNLİK!

Salıpazarı Belediyesi ile Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphane Konuşmaları’nın son konuğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci oldu

SALIPAZARI’NDA   ANLAMLI ETKİNLİK!
REKLAM ALANI
2 Kasım 2022 18:09

Samsun’da İl Kültür Müdürlüğü’nün belediyelerle ortak düzenlediği Kütüphane Konuşmaları’nın sonuncusu Salıpazarı İlçesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğin konuşmacısı ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci oldu.

salıpazarı

MÜDÜR DERECİ: SAMSUN BİR SPOR KENTİ
Kitap Kahve Gençlik Merkezinde yapılan ‘Samsun’da Gençlik-Spor Altyapısı ve Gençliğe Dönük Hizmetler’ konulu söyleşide Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun’un önemli bir spor kenti olduğunu belirterek, “Olimpiyatlar düzenlemiş Samsun’da sportif faaliyetleri daha çok artırmak, daha çok gencimizi sportif faaliyetlerde buluşturmak en büyük amacımız olacaktır” dedi.

BAŞKAN AKGÜL: GENÇLER, YOL GÖSTERİCİMİZ
Söyleşiye katılan ve gençlere seslenen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Gençlerin fikirlerine büyük önem veriyoruz. Gençlerin fikirleri ve beklentileri bizim için yol gösterici. Bu konudaki sorumluluğumuzu biliyoruz. Umutsuzluklarınız, işsizlik ve güven kaygınızın olduğunu biliyorum. Bunu ortadan kaldırmak için mücadele etmeliyiz. Bizler, her zaman sizin yanınızdayız ve elimizden geldiğince destek olmaya gayret edeceğiz. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde olmanın gayreti içinde olun. Sizlere güveniyorum ve sizlerden çok umutluyum” diye konuştu.

SALIPAZARI’NDA SPOR YATIRIMLARI
Başkan Akgül ayrıca ilçede gençlere yönelik olarak yapılan hizmetleri de anlattı. Akgül, ilçede suni çim saha tesis ile tenis kortunun ilçeye kazandırıldığını, spor salonunun da gençler tarafından dolu dolu kullanıldığını belirtti. Yaz ayında açık yüzme havuzunun kullanıma geçeceğini söyleyen Akgül, “Gençlik Merkezi ile birlikte kütüphane ve konferans merkezi için de çalışmalarımız devam ediyor ”dedi.

salıpazarı

Söyleşişe ayrıca Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Hasan Kılıçarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sağlam ve gençler katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.