Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Bafra TSO’ dan “Öfke ve Stres Yönetimi” Eğitimi 

Bafra TSO’ dan Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine “Öfke ve Stres Yönetimi” konulu Yönetici Eğitimi düzenlendi.

Bafra TSO’ dan “Öfke ve Stres Yönetimi” Eğitimi 
REKLAM ALANI
25 Nisan 2019 15:43

Bafra TSO toplantı salonunda yapılan eğitimi İZGÖREN Akademi Eğitimcilerinden Acun Erkuloğlu tarafından gerçekleştirildi.


“ÖFKE VE STRESLE NASIL BAŞA ÇIKARIZ?”
İzgören Akademi Eğitimcisi Acun Erkuloğlu ‘İş yaşamında ve özel yaşamımızda hiç ummadığımız durumlarla karşılaşabiliriz. Bu deneyimleri yaşarken üstesinden gelmek, doğru kararlar alabilmek, haklıyken haksız duruma düşmemek ve yaşam içerisinde iletişime geçtiğimiz bireylerle doğru bağ kurabilmek için, bizi tehdit eden ve ruhsal yapımızı olumsuz etkileyen stres ve öfke ile başa çıkabilme becerisini geliştirmiş olmamız gerekir. Öfke ve Stres kontrolü eğitim başlığı; bizde var olan ama günlük yaşamın getirdiği yüklerden dolayı bastırdığımız başa çıkma ve öz denetim yollarını yaşamımıza uygulamaya yetkin hale gelmemizi sağlıyor’ dedi.
İlgi gören eğitimde Erkuloğlu tarafından öfke ve stresin; biyolojik ve sosyal nedenleri, başa çıkma teknikleri, sağlık üzerindeki etkileri anlatıldı. Seminerde, sözlü anlatımın yanı sıra katılımcılarla yapılan uygulamalarda da stresin davranışlar üzerindeki etkisi anlatıldı.Eğitim programı karşılıklı soru cevap şeklinde sonlandırıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.