Dolar 32,5955
Euro 34,7913
Altın 2.493,56
BİST 9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bafra TSO Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Bafra Davet ve Toplantı Merkezinde gerçekleştirilen III. Dönem (2018-2021)stratejik plan hedefleriyle ilgili dış paydaş analizi toplantısı yapıldı

Bafra TSO Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI
12 Ocak 2018 16:38

Katılımcılara Bafra TSO ile ilgili kısa bilgiler verenGenel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon SorumlusuAyhan Avcı II. Dönem Stratejik Plan’ın hedefler bazında gerçekleşme oranından bahsederek TOBB Oda/Borsa Akreditasyon sistemi ile kalite yönetim sisteminden ve stratejik planlama konuları anlattı.

Yapılan analiz çalışmalarında dış fırsat, tehdit,sorun ve beklentilerin belirlendiği analiz çalışmaları yapıldı.

Avcı “III. Dönem Stratejik Planımız için bu güne kadar yapılan iç paydaş analizleri ve durum analizlerine ilave olarak bu gün sizlerle beraber gerçekleştirdiğimiz Dış Paydaş Analiz çalışmasıyla neticesinde geleceğimizi planlayacağımız amaç ve hedeflerimiz ortaya çıkacaktır.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Odamız 2.Dönem Stratejik planında belirlemiş olduğumuz hedef ve faaliyetlerimizi 4 yılda başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Yeni planımızı da hazırlayarak 2018-2021 vizyonumuzuşekillendirmiş olacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi ortak akıl ile hareket edersek başarı kaçınılmaz olacaktır. Ben katkı ve desteklerinizden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Toplantıya Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Samsun Müdürlüğü,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yetkilileri ve TOBB Akademik Danışmanı, OMÜ Turizm Fakültesi, OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi uzman ve öğretim üyeleri ile BafraGİAD(Genç İşadamları Derneği) Başkanı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,Samsun Ticaret Borsası,Bafra Ticaret Borsası,Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreter ve ilgili personeli,Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi,Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Bafra Belediyesi, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi (BİGEM) , Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezini temsilen yetkililer katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.