Dolar 32,5059
Euro 34,9169
Altın 2.447,53
BİST 9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘BAFRA, YENİDEN İNŞA EDİLMELİ!..’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Kosovalılar Derneği’ni ziyaretinde, “Bafra’yı yeniden inşa etmek gerekiyor. Bu konuda mesafe kat ediyoruz” dedi

‘BAFRA, YENİDEN   İNŞA EDİLMELİ!..’
REKLAM ALANI
27 Mart 2022 19:54 | Son Güncellenme: 27 Mart 2022 20:04

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra İlçesi’ni ziyaretinde Kosovalılar Derneği‘nin de konuğu oldu. Gece gündüz demeden Samsun için çalıştıklarını söyleyen Mustafa Demir, “Bafra’yı da yeniden inşa etmek gerikyor. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

BAFRA KOSOVALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET
Başkan Mustafa Demir, beraberinde AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Türkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Genç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Göksel Başar ile birlikte Bafra Kosovalılar Derneği’ni ziyaret etti.

‘SİZLERLE OLMAK MÜKEMMEL BİR HİSSİYAT’
Burada dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, yaptığı konuşmada sözlerine, “Değerli gençler, değerli arkadaşlar, hakikaten bugün bir arada olmak benim için mükemmel bir hissiyat, sizlerden daha fazla heyecanlıyım” diyerek başladı. Samsun’un çok özel bir şehir olduğunu belirten Demir, şöyle devam etti:

“Türkiye’de hiçbir şehirde İstanbul, Konya, İzmir gibi onların üstüne çıkmak istemiyorum ama onlardan aşağı da değiliz. Bu bölgenin merkezinde önemli bir lokasyona sahibiz. İnsanı, kültürü, doğası ile çok çeşitli kültür bütünlüğü ile vatana, millete, bayrağa, dine, diyanete saygısı, hürmeti ve o yolda yürümesi ile müthiş bir şehir. Biz döndük dolaştık il başkanlığı, milletvekilliği, bakanıydı derken şimdi büyükşehir belediye başkanlığı var.

‘BİZDE CUMARTESİ-PAZAR KAVRAMI YOK’
Ama şunu görüyor ve hafızanıza kazınması gereken bir tespit olarak söylüyorum ki bizim siyasilerimiz, genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, kaymakamımız, belediye başkanımız çok iyi bir koordinasyonla bütün gayreti sarf ediyoruz. Bizde cumartesi pazar kavramı yok. En verimli olduğumuz mesailerimiz de cumartesi ve pazar günleri. Onun için buradayız.”

‘BAFRA İÇİN MÜTHİŞ MESAFE KAT EDİYORUZ’
Başkan Mustafa Demir, Bafra’nın sadece Samsun için değil tüm Karadeniz Bölgesi için çok önemli bir yerleşim merkezi olduğunu da ifade ederek, “Bafra’yı yeniden inşa etmek gerekiyor. Bu konuda da müthiş mesafe kat ediyoruz. Yapacağımız çalışmalar, ortaya koyacağımız projelerle bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

SOYDAŞLAR ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ
Derneğin Başkanvekili Mesut Gün de yaptığı konuşmada, “Derneğimiz Osmanlı devletinin 500 yılı aşkın süredir hüküm sürdüğü Balkanlar’da bulunan soydaşlarımız ve müslüman kardeşlerimiz arasında adeta bir köprü vazifesi kurarak kültürel ve ekonomik iş birliğini artırmak için kurulmuştur. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilk günden itibaren bizlere destek verdi, kendisine teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllar bizim için çok değerli olup Baframıza, samsunumuza bir nebze faydalı olabilir isek bu bizim için büyük mutluluk olacaktır” dedi.

Musa GÜN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.