Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

KAYMAKAMIMIZ SAYIN AHMET ADANUR’UN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI 

KAYMAKAMIMIZ SAYIN AHMET ADANUR’UN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI 

KAYMAKAMIMIZ SAYIN AHMET ADANUR’UN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI 
REKLAM ALANI
14 Mart 2019 11:18

Sağlık hizmetlerinin en üst seviyede halka sunulması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak belirlenmiştir. Bu amaçla ülkemizde de sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmakta, hizmet kalitesi her geçen gün artarak gelişmektedir.
Tıp alanında bu gelişmeler yaşanırken, vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkin sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir.

Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri takdire şayandır.

‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözleriyle Atatürk’ün sevgi, güven ve takdirini kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren Hekimlerimiz ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Ahmet ADANUR
Bafra Kaymakamı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.