Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bafra yenileniyor

Belediye Caddesi, Kadı Çeşmesi önünde ki bağlantı kısmının devamında etap etap devam edecek olan Tekel Caddesi çalışmaları hızla devam ediyor

Bafra yenileniyor
REKLAM ALANI
1 Şubat 2018 17:44

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tekel Caddesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile çalışmaları inceleyen Başkan Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemeler esnasında vatandaşlar ve esnaflar Başkan Şahin’ teşekkür ettiler.

 

İncelemelerin ardından buradaki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, Baskı Beton Yol ve Kaldırım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Şahin, Tekel Caddesi’nde ki çalışmaların etaplar halinde devam edeceğini belirtirken, bu caddedeki çalışmaların bitirilmesinden sonra Alaçam ve Yaşar Doğu Caddelerinde de aynı şekilde faaliyetlerin yürütüleceğini söyledi.

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Belediye caddemizden itibaren başlattığımız Baskı Beton Yol ve Kaldırım çalışmalarımızı Kadı Çeşmesi önü ve belediyemiz etrafında tamamladık. Şimdi de Tekel Caddesinde devam ettiriyoruz. Burada yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek takip ediyoruz. Tekel Caddesi’nde baskı beton yol ve kaldırım çalışmalarımız başlamadan, öncelikli olarak altyapı işleri tamamlandı. Bu nedenle çalışmalar bu bölgede beklenenden biraz uzun sürdü. Vatandaşlarımızın anlayışına sığınarak yaptığımız bu çalışmalar inşallah bitince beklemeye değdiğini hep beraber göreceğiz. Kaldı ki şu an bile çalışmaların bittiği kısımlarda esnaflarımız ve vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürerek en kısa zamanda bitirme gayretindeler. Daha önceki açıklamalarımda da belirtmiştim. Dolmuşlarımız için 2 adet, esnaflarımız için ise 1 adet olmak üzere Tekel Caddesinde 3 tane cep yapıyoruz.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.