Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
BİST 9.687,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bafra’da 10 Kasım

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79. yılında Bafra’da yapılan çeşitli etkinlikle anıldı

Bafra’da 10 Kasım
REKLAM ALANI
10 Kasım 2017 21:54

Program, Yeni Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde saat 09.00’da Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Belediye Başkanlığı’nın çelenk sunumuyla başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalması ve 2 dakikalık saygı duruşunda bulunundu ve İstiklal Marşı okundu.

Anma programı Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde devam etti…

Kültür Merkezinde ki  program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programı hazırlayan  Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmeni Gökmen Karagöl  açılış konuşması ile devam etti.

Karagöl konuşmasında,” Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde kendisini anmak için onun mirasına olan minnettarlığımızı ifade etmek için burada toplandık.

Bilgili, barış yanlısı, hoşgörülü oluşuyla da tüm milletlerin saygı duyduğu örnek bir kişilik olan Atatürk, yüzyıllar boyunca cesaret edilemeyen dönüşümler gerçekleştirerek ekonomik, siyasal ve sosyal alanda köklü devrimler yapmıştır. O, ölümü kadar yaşamının her evresinde hep geleceği düşünerek ileriye bakmış, geçmişe takılıp kalmanın geleceği kurtarmayacağını bilerek, gelecekle ilgili planlar yaparak, kararlar almıştır.” dedi.

Daha sonra okul öğrencilerinin, Mustafa Kemal Atatürk’e sesleniş şiiri, Atatürk Çocukları adlı gösteri ve Atam izindeyiz oratoryosu sunuldu.

Programa, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire amirleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program öğrencilerin gösterileri ile son buldu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.