Dolar 32,5432
Euro 34,8870
Altın 2.429,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Süleyman Soylu Bafra’da konuşacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsun’da İlkadım İlçesi başta olmak üzere, Çarşamba, Atakum ve Bafra ilçelerinde programlara katılacak.

Süleyman Soylu Bafra’da konuşacak
REKLAM ALANI
13 Mart 2017 16:32

MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞACAK

Samsun’da bir dizi etkinliğe katılacak olan Bakan Soylu, STK, esnaflar, muhtarlarla bir araya gelecek. Soylu yarın ilk olarak sabah 10.00’da Muhtarlar Odası, STK’lar ve parti üyeleriyle İlkadım Belediyesi Derabahçe Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya gelecek.

Saat 13.00’de Bafra Ak Parti İlçe Seçim Bürosu önünde konuşma yapılacak.

Ardından İlkadım İlçesi’ndeki esnafı ziyaret edecek olan Soylu, saat 14.00’de AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Bafra Ak Parti İlçe Seçim Bürosu önünde partililerle buluşacak.

ÇARŞAMBA’DA MİTİNG

Samsun’daki programına Çarşamba’da devam edecek olan Bakan Soylu, saat 15.30’da Çarşamba İlçesi’nde Çarşamba Mitingi’ni gerçekleştirecek. Buradaki mitingin ardından Soylu ve beraberindeki heyet Atakum Belediyesi Yalı Cafe’de Şehir ve Gazi Aileleriyle beraber yemekte buluşacak.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsun’daki programının akşamında saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Genç Kürsü’ programına katılarak gençlerle buluşacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.