Dolar 32,5067
Euro 34,5896
Altın 2.498,49
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Bafra’da 19 Mayıs coşkusu

Bafra’da 19 Mayıs 100. Yıl Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Bafra’da 19 Mayıs coşkusu
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2019 18:11

Samsun’un Bafra ilçesi Bafra 15 Temmuz Şehitler meydanında düzenlenen 100. Yıl etkinlikleri büyük coşkuyla kutlandı


Program, 19 Mayıs Gençlik ve Spor ilçe müdürü Osman Şenocak 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı.
“19 MAYIS MANEVİ KUDRETİN ADI”
Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün Anlam ve önemini belirten konuşmayı okul öğretmenlerinden Osman Osma yaptı. Osma konuşmasında, ““ Ben 19 Mayıs 1919’da  Samsun’a çıktığım gün, elimde hiçbir maddi kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk Milleti’nin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk Milleti’ne güvenerek işe başladım.” Diyordu Gazi Mustafa Kemal.” Türk Vatansız Olmaz!” diye şaha kalkan içinde bulunduğu zor şartlara rağmen imkânsızı mümkün kılan bir milletin onu, asalet, İman ve inancının zafer kaynağı, 19 Mayıs atamızın   manevi kudretinin adıdır” dedi.
Kurumlar arası müsabakalarda dereceye girenlere ödüllerini Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç verdi. Ödüllerin ardından okul öğrencilerinin gösterileri ile son buldu.
Programa; Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, Siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.