Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
BİST 9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BAFRA’DA 19 MAYIS KUTLAMASI

Bafra ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

BAFRA’DA 19 MAYIS KUTLAMASI
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2016 13:33

Sabah Atatürk Anıtı önünde başlayan Gençlik Yürüyüşü Kent Meydanı’nda son buldu. Burada düzenlenen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri suni cim sahada devam etti. Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş ve Belediye Başkanı Zihni Şahin öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu uçaklarının gökyüzünden geçişi büyük ilgi uyandırdı.
“SAMSUN 19 MAYIS’TIR, 19 MAYIS SAMSUN’DUR”

Atatürk Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Öğretmeni Nevin Çelebi tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından konuşan Kaymakam Halis Arslan, “Samsun 19 Mayıs’tır, 19 Mayıs Samsun’dur. Samsunlular 19 Mayıs’ın coşkusunu çok iyi bilirler. Onun için bu coşkuyu Türk milletine yaşatan Samsunlulara, bu kutlu yürüyüşün lideri Gazi Mustafa Kemal’e minnet ve şükran borçluyuz” dedi.
Kaymakam Halis Arslan’ın konuşmasını, okulların ve sporcuların geçit töreni izledi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren Özel Çocuklar Eğitim Kulübü öğrencilerine protokol tarafından madalyaları verildi. Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımı’nın gösterisinin ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden program bayrak gösterisi ile son buldu.
Kutlama programına ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, gaziler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

BAFRA’DA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

BAFRA’DA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

BAFRA’DA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.