Dolar 32,4621
Euro 34,7984
Altın 2.480,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Bafra’da 30 Ağustos Zafer Bayramı

Samsun’un Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda törenle kutlandı.

Bafra’da 30 Ağustos Zafer Bayramı
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2019 11:28 | Son Güncellenme: 2 Eylül 2019 14:17

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümü nedeniyle, Bafra’da gerçekleşen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından yapılan çelenk sunumun ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen tarafından anıt şeref defterinin imzalanmasının ardından konuşan Kaymakam Ertürkmen, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarının son damlasına kadar mücadele ederek bizlere hediye etmiş oldukları bu cennet vatan için, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemesi adına her türlü fedakarlığı gösteren Türk Silahlı Kuvvetler mensuplarına ve güvenlik güçlerimize huzurunuzda sonsuz teşekkür ediyor ve bu uğurda şehit ve gazilik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Meydandaki programdan sonra Bafra Kaymakamlığında makamda tebrikat töreni yapıldı. Çelenk koyma ve tebrikat törenine ayrıca AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Garnizon Komutanı Fatih Özer, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve okul müdürleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.