Dolar 32,5247
Euro 34,8564
Altın 2.442,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

BAFRA’DA AKÜCÜLER YAKALANDI

Samsun’un Bafra İlçesinde uzun süredir aranan akü hırsızları yakalandı.

BAFRA’DA AKÜCÜLER YAKALANDI
REKLAM ALANI
19 Ekim 2018 21:39 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2018 21:41

Başta Bafra olmak üzere, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs’ta aylardır meydana gelen akü hırsızlığı, sıkı takibin üzerine son buldu.

BİRİ BAFRA’DA BİRİ SAMSUN’DA YAKALANDI

2 kişi oldukları tespit edilen akü hırsızları bir süredir Bafra polisi tarafından sıkı takibe alındı. Takip sonucu hırsızlardan biri Bafra’da yakalandı. Yakalanan şahısın ifadesi doğrultusunda diğer hırsız Samsun’da yakalandı. Yakalanan hırsızların kimliği E.T ve M.T oluğu tespit edildi.

SAMSUNDA RÖGAR İLÇELERDE AKÜ ÇALDILAR

Aylardır akü hırsızlığından aranan iki şahıs Samsun’un 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçelerinde kamyonların akülerini çalarken, Samsun merkezde ise rögar kapağı çaldılar.

ÇALDIKLARI RÖGAR KAPAKLARINI SATTILAR

Akü hırsızlığı ile aranan E.T ve M.T aynı zamanda rögar kapağı hırsızlığından da aranıyordu. İfadeleri alınan hırsızların çaldıkları rögar kapaklarını ve aküleri sattıkları öğrenildi.

Hırsızlardan birinin Bafra’da diğerinin Samsun’da yakalanmasının ardından ifadeleri alınmak üzere Bafra Emniyetine getirildi. Burada ifadeleri alınan hırsızlar, Bafra Adliyesinde nöbetçi Savcı karşısına çıkarıldı.

Haber/55 Yenigün Gazetesi/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.