Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bafra’da Atatürk Sınıfı Açılıyor

Samsun’un Bafra ilçesinde Atatürk Sınıfı projesi başlatılıyor.

Bafra’da Atatürk Sınıfı Açılıyor
REKLAM ALANI
9 Mart 2016 19:41 | Son Güncellenme: 9 Mart 2016 19:42

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanı Anıl Kolat tarafından yapılan Atatürk Sınıfı projesi ile Ulu Önder Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk’ü gelecek nesillere ve Erasmus ile gelen yabancı kökenli öğrencilere tanıtılacak.

Okul Meclis Başkanı Anıl Kolat tarafından hazırlanan ve birçok kurum ve kuruluşun desteği ile yapılan proje okul yönetimi tarafından onaylandı.

Projenin gerçekleşmesinde desteği olan herkese teşekkür eden Okul Meclis Başkanı Anıl Kolat şunları söyledi:

 

Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi Öğretmenim Cengiz Rıfat Aydın öğretmenim ile gerçekleştirmekte olduğumuz ‘Atatürk Sınıfı’ projem adım adım ilerliyor.

Atatürk Sınıfını örnek aldığım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü yaşatmak onun ilkelerinde ilerlemek gösterdiği ve kurduğu Cumhuriyeti yaşatmak için güzel bir adım olarak görüyorum. Bu konuda beni Başta Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin olmak üzere destekleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, TSK Mehmetçik Vakfı Karadeniz Bölge Sorumlusu Emekli Kur. Alb. İbrahim Yıldırım’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Günümüz Türkiye’sinde her türlü bilgiye ulaştığımız teknoloji çağında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere birçok milli kahramanımızı tanımayan bir toplum olma yolunda ilerlediğimizi fark edip elimden geleni yapmak istedim. Ben Atatürk ile başladım. İlerleyen zamanlarda Atatürk gibi birçok milli kahramanımız için sınıf oluşturmak istiyorum.

Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili her türlü envanterin bulunacağı sınıfta Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri, Atatürk’ün bizzat kaleme aldığı kitapları, Dünya liderlerinin Atatürk ile ilgili söylediği sözler, onu tanıtıcı broşür ve hediyelik eşyalara kadar birçok materyal sergilenecek.

1 2 3

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.