Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

GÜNDEM: SAMSUNSPOR!

Samsun meclisi 44 maddeyi karara bağladı. Batıpark Altyapı Tesisleri alanını 20 yıllığına Samsunspor’a bedelsiz tahsis edildi

GÜNDEM: SAMSUNSPOR!
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2023 16:10

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi 44 gündem maddesini karara bağladı.

BAŞKAN DEMİR’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Komisyonlardan havale edilen 44 gündem maddesinin görüşüldüğü Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı son toplantısı Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Başkan Demir, maddelerin görüşülmeye başlamasından önce önemli açıklamalarda bulundu.

GELECEK 100 YILIN MEŞALESİ
Mecliste seçimleri değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Geçen pazar yapılan seçimler hayırlı uğurlu olsun. Demokrasinin en önemli gücü seçimdir. Dünyanın sanıyorum, yüzde 90’a yakın katılımın olduğu en çok katılım olan seçimlerden biriydi. Tüm oy kullanan vatandaşları kutluyorum. Bu ülke yönetimine katılımın ispatıdır. Parlamentodaki aritmetik oluştu. 28 Mayıs’ta 2. turda cumhurbaşkanı seçilecek. Şimdiden hayırlı olsun. Ülkenin kurtuluşuna giden ilk adımının atıldığı şehir burası. İlk 100 yılın meşale şehri olduk. Gelecek 100 yılın da meşalesi olacağız. Bugün de Samsun için çalışıyoruz. Bugün bile 44 madde ile çalışacağız. Parlamento seçimlerimiz hayırlı olsun, cumhurbaşkanlığı seçimleri için de 28 Mayıs’ta millet iradesi tecelli edecektir” dedi.

SAMSUNSPOR EN ÖNEMLİ MARKA
Samsunspor’un altyapı tesislerinin olduğu alanın Samsunspor’a bedelsiz tahsis edilmesini içeren madde hakkında konuşan Başkan Mustafa Demir, “Samsunspor 11 yıl aradan sonra asıl karargahına döndü. Samsunspor ilin en büyük markası. Sporda başarılı bir şehiriz. Samsunspor bizim en önemli markamızdır. Herkes elinden geleni yapmaktadır ve yapar. Şehrin böyle bir değerini ‘sen-ben yanındayım, o değil’ demek doğru olmaz. Bu şehrin spor markası siyasete alet edilmez ama bir kısım yerlerde ediliyor. Siyasete alet edilen yerlerden marka ve şehir zarar görüyor. Bu akşam maça katılamayacağım. Bu akşam Samsunspor maçtan 1 puan alırsa ligin puan rekorunu kıracak. Samsunspor Süper Lig’e en yüksek puanla çıkan takım olacak. Samsunspor ulusal ve uluslararası başarılara namzet. Belediye olarak sporu ve sporcuları destekliyoruz. Samsunspor’un her ihtiyacında da yanında oluyoruz. Batıpark’taki altyapı tesislerinin alanını da bugün aldığımız meclis kararı ile Samsunspor Kulübü Derneği’ne 20 yıllığına bedelsiz olarak kiralıyoruz. Şehrimize ve Samsunspor’a hayırlı olsun” diye konuştu.

2022 MALİ BÜTÇESİNE ONAY
Mecliste 2022 yılı bütçe kesin hesabı görüşüldü. Komisyon raporunu görüşen meclis üyeleri 2022 mali yılı gider bütçesini 3 miyar 231 milyon 333 bin TL olarak oy birliği ile kabul ettiler. 2022 mali yılı gelir bütçesi ise 2 milyar 604 milyon 159 bin TL olarak kabul edilirken, 82 milyon 758 bin TL ise 2023 mali yılına tahakkuk artığı olarak devredildi. 2022 mali yılı toplam borçlanma ise 414 milyon 176 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

İlgili komisyonlardan havale edilen 44 gündem maddesi, meclis üyeleri tarafından onaylanarak karara bağlandı.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.