Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra’da Bıçaklı Kavga’da 1 Kişi Öldü

Bafra’da Bıçaklı Kavga’da 1 Kişi Öldü
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 19:27

Samsun’un Bafra İlçesinde, bir kahvehanede çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü.

Olay Bafra İlçesine bağlı Kızılırmak Mahallesi Kaymakam Sokakta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kahvehanede arkadaşları ile oturan Savaş Zengin (32) yanına gelen E.S (20) ve U.Y (23) ile bilinmeyen bir sebep ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile iki arkadaş yanında getirdikleri bıçak ile Savaş Zengin’e saldırarak çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay yerinde hayatını kaybeden Zengin, olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemesinin ardından, otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Savaş Zengin’i bıçaklayarak ölümüne sebep olan şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.