Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

BAFRA’DA ‘ETLİ KAZAN’ ŞÖLENİ… DOĞAYLA İÇ İÇE BİR GÜN!

Samsun’un Bafra İlçesi Hıdırellez Mahallesi’nde Cumhuriyet’in ve mübadelenin 100’üncü yılı anısına 1’inci Etli Kazan Pilavı Etkinliği ile konser düzenlendi

BAFRA’DA ‘ETLİ KAZAN’ ŞÖLENİ…  DOĞAYLA İÇ İÇE   BİR GÜN!
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2023 19:29

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Hıdırellez Mahallesi Muhtarlığı, civar köyleri muhtarları ve Bafra Balkan Türkleri Derneği tarafından organize edilen etkinlikte konuklar doğayla iç içe bir gün yaşadı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hıdırellez Mahallesi Muhtarı Erdoğan Bölük, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek tüm protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.

BAFRA

BAFRA

PROTOKOLE VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
Etkinliğin bu yıl ilkini gerçekleştirdiklerini aktaran Bölük, gelecek yıl daha kapsamlı bir etkinlik yapmayı ve bunu kalıcı hale getirmeyi planladıklarını aktardı. Erdoğan Bölük’ün ardından ev sahibi olarak konuşan Bafra Balkan Türkleri Derneği Başkanı Süleyman Özata, büyük bir emek harcanarak yapılan etkinliği geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Cumhuriyet’in ve mübadelenin 100’üncü yılı dolayısıyla bu etkinliği düzenlediklerini anlatan Özata, protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.

HALK MÜZİĞİ KONSERİ
Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih Meriç de programda bir konuşma yaptı. Halk oyunları ile açılışı yapılan etkinliğin ardından etli kazan pilavı konuklara ikram edildi. İkramdan sonra Türk halk müziğinin sevilen sesi Ömer Faruk Bostan sahneye çıktı.

Etkinliğe, Yakakent Kaymakamı ve Bafra Kaymakam Vekili Abdüssamet Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, civar mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.