Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra’da gurur günü!

Bafra İlçesi’nde 369/2 kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi

Bafra’da gurur günü!
REKLAM ALANI
12 Ocak 2018 16:42 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2018 16:43

Bafra Yeni Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tören öncesi Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı narkotik köpek İbre’nin yaptığı gösteri ayakta alkışlandı. İbre’nin gösterisinin ardından kısa dönem askerler arasında başarışı olan erlere Kaymakam Ali Fuat Türkel tarafından hediye verildi.

“NE KADAR GURUR DUYSAK AZ”

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu yaptığı konuşmada, “Çok kısa sürede askerlik onuruna erişerek karşımızda dimdik duran evlatlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Kahraman Mehmetçikler, her Türk askeri gibi bu kutsal görevi icra etmek için birliğimize katıldınız. Bu görev süresince, vicdan, adalet, başarı içerisinde olacağınıza eminim. Hiçbir güç sizi birbirinizden koparamaz. Sizlerin asıl görevi, askerlik görevinizi yaptıktan sonraki hayatınızda olacaktır. Görevlerini yaparken canlarını seve seve veren milletimizin aziz evlatlarını millet ve şükranla anıyorum” dedi.


Konuşmaların ardından 4 haftalık eğitimlerini tamamlayan 72 kısa dönem er yemin etti. Yemin merasiminin ardından program geçit töreni ile son buldu. Düzenlenen törene ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Mehmet Arı, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, askeri erkan ve erlerin aileleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.