Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

BAFRA’DA HAYSİYET CELLATLIĞI!

BAFRA’DA HAYSİYET CELLATLIĞI!
REKLAM ALANI
29 Eylül 2023 08:00 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2023 19:21

Bafra’da son günlerde Belediyenin yaptığı bir duyarsızlık yerel ve ulusal basında yer aldı. Bafra uyuşturucu nedeniyle,  düğünlerde maganda kurşunu ve bir çok asayiş olayındaki vefatlarlagündeme  geliyordu. Bu üzücü durumlarla mücadele etmesi, mücadeleye katkı vermesi gerekenlerin başında olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç başka bir rezalete imza attı.

Bafra’da bir dönem bağımsız ve bir dönem de DSP’den belediye başkanı aday olan ve Bafralılarında Bafra’nın sahipsizliğine tepki ve hizmetsizliğe protesto olarak aday olan bayana ciddi sayılacak oylar verdi.

Bafra’da hemen herkes Zeynep Çiçek hanımefendiyi tanır ve sempati ile bakar.   Yapılan bir şikâyet üzerine evinde çöp yığınları var diye Zeynep Çiçek hanımefendinin evine belediye ekipleri geldi. Komşuları rahatsız ve şikâyetçi olmuş. Buraya kadar her şey normal.

Fakat olay tüm başına manşet olacak şekilde gerçekleştirildi. Önce bir insan ve sonrada bir kadın ve sağlıkla ilgili problemleri olduğu ifade edilen Zeynep Çiçek hanımefendi tabiri caizse toplumun önüne atıldı.   Bir bakıma haysiyet cellatlığı yapıldı. Bu şikâyet sessiz değerlendirilir, gerekli temizlik yapılır, Zeynep Çiçek sağlık kontrolüne ikna edilir. Kalacağı yer ayarlanır ve konu haysiyetlere dokunulmadan aciz bir bayan toplumun önüne atılmadan çözülürdü.

Ama Hamit Kılıç gizli saklı yapılması gereken sosyal yardımları açık ve aleni yaparak reklam peşinde koşarken yaptığı hata ve duygu sömürüsüne sessizce çözülmesi gereken bir şikâyeti ise davul zurna misali yaparak başka bir rezil uygulamaya imza atmıştır.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın bu uygulaması güçlü insanlara teslimiyet aciz,  zavallı ve gariban insanları ise ezme duygusunun dışarıya vurulmasıdır. Yaptığı bu iş toplumda böyle algılanmıştır. Kimsesiz ve hasta bir bayan rakibinden korktuğu olarak değerlendirilmiştir.

Hizmette sıfır çeken, yandaşlığı ile tavan yapmış haksızlıkları ile sürekli gündeme gelmişi işçi ve memur ile uğraşmasıyla bilinen bir başkan ile Bafra 6 yıl kaybetmiştir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Tolga dedi ki:

    Bafra ya kim sahip çıkmıştır ki,Bafra nin renkli simalarina kim sahip çıkacak,biz deliyle deli akilliyla akıllı olan bir toplumuz,Bafra ya göre normal bu gibi şeyler.