Dolar 32,5237
Euro 34,8431
Altın 2.488,16
BİST 9.537,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Hakan Eroğlu Aday

Hakan Eroğlu Aday
REKLAM ALANI
14 Şubat 2016 13:43

hakan eroğlu

Değerli Türk Eğitim-Sen üyesi arkadaşlarım. Hepinizin bildiği gibi Sendikamızın Bafra ilçe yönetimi kendi isteği ile  istifa ederek görevlerinden ayrılmışlardır. Samsun Şube Başkanlığının Bafra’daki okul temsilcilerimizle yaptığı görüşme sonucunda Bafra Türk Eğitim Sen Temsilciliğinin yönetiminin oluşturulması amacıyla seçim yapılması kararı alınmış ve bu karar tüm üyelerimize mesajla duyurulmuştu. Alınan seçim kararı doğrultusunda 20 Şubat 2016 tarihinde yapılacak seçimde Bafra Türk Eğitim-Sen Temsilciliğine aday olduğumuzu Samsun yönetimine bildirdik.  Değerli arkadaşlarım; Zorlu bir süreçten geçtiğimiz hepinizce malum ve açıktır. Her türlü haksızlığın yapıldığı şu dönemde Türk Eğitim-Sen saflarında mücadele eden, yerini koruyan ve Türk Eğitim-Sen’in onurlu yürüyüşüne destek olan her arkadaşımız bizim için değerlidir. Haklı ve onurlu mücadelemizde Bafra’da yönetim kademesinde yer alan arkadaşlarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.  Yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla Türk Eğitim-Sen’in Bafra İlçe Yönetimine talibiz. Ülkemiz de, eğitim camiamız da zor bir süreçten geçiyor. Üyelerimizin ve öğretmenlerimizin haklı mücadelelerinde onların yanında olmak, onların sesi soluğu olmak, haksızlıklar karşısında kale gibi dikilmek, birlikte daha güçlü bir Türk Eğitim Sen inşası amacıyla mücadele etmek için bu kutlu göreve talibiz. Görevimizin zorluğunun ve öneminin farkındayız. Birlik ve beraberlik içinde başaramayacağımız hiçbir iş, aşamayacağımız hiçbir engel olmayacağını biliyoruz.  Bu duygularla 20 Şubat’ta yapılacak seçimlerin sendikamıza ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca diğer aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.