Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C

ZAMAN ONLARI UNUTTURAMAYACAK!

Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde 4 şehidin fotoğrafları ve bilgilerinin yer aldığı saat kulesi, Zeytindalı Parkı’na yerleştirildi

ZAMAN ONLARI UNUTTURAMAYACAK!
REKLAM ALANI
25 Aralık 2022 20:11

Samsun‘da Tekkeköy Belediyesi tarafından şehitlerin manevi mirasının gelecek kuşaklara taşınması adına özel bir çalışmaya imza atıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Ahşap Metal Kademe Şantiyesi personellerinin kendi tasarım ve uygulamalarıyla şehitlerin fotoğrafları ve bilgilerini taşıyan bir saat kulesi hazırlandı.

TEKKEKÖY’DE ZEYTİNDALI PARKI
Bu yönüyle bir şehitlik anıtı olarakta düşünülen saat kulesi, ismini Türk Ordusu’nun yaptığı harekattan alan Zeytindalı Parkı’na yerleştirildi. Asteğmen Köksal Tekel, Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman, Dz. P. Söz. Er Tayfun Özköse ve Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak’ın nezdinde tüm şehitlere bir saygı duruşu sunan saat kulesiyle Tekkeköy’de zaman şehitlerin maneviyatıyla birlikte akacak.

BAŞKAN TOGAR: ADLARI YAŞAYACAK
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hasan Togar, “Cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Tekkeköy’den cennet vatanımız için verdiğimiz şehitlerin akıllarda kalması ve gelecek neslin onları unutmaması için mesai arkadaşlarımızın el emeğiyle bu özel çalışmaya imza attık. Şanlı ordumuzun düzenlediği harekatın adını verdiğimiz Zeytindalı Parkımızda hem bir saat kulesi hem bir şehitlik anıtı olarak gördüğümüz bu anıtla şehitlerimizin adını ebediyen yaşatacağız. Bu minvalde yine çalışmalarımız olacak. Asteğmen Köksal Tekel, Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman, Dz. P. Söz. Er Tayfun Özköse, Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.