Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Bafra’da MHP’liler ‘Hayır’ için buluştu!

Bafra İlçesi’nde eski yöneticilerin ağırlıkta olduğu MHP’liler, referandumda ‘hayır’ oyu kullanacaklarını açıkladı.

Bafra’da  MHP’liler ‘Hayır’ için buluştu!
REKLAM ALANI
27 Ocak 2017 16:52

Bafra İlçesi’nde eski yöneticilerin ağırlıkta olduğu MHP’liler, referandumda ‘hayır’ oyu kullanacaklarını açıkladı. MHP Bafra İlçe Teşkilatı’nı eski başkanı Hüseyin Acar, MHP’nin Samsun milletvekili aday adayı, eski Kızılay Başkanı Mustafa Keskin’in de aralarında bulunduğu 110 partili, bir simit sarayında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

BEYNİ YIKANMIŞ EMBESİLLER…

Meral Akşehir’i desteklediği için görevinden alınan Hüseyin Acar, partililere, “Trollerle vakit kaybetmeyin. Beyni yıkanmış embesillere, amigolara laf yetiştirmeyin. Bir yobazı ya da faşisti ikna etmeye çalışmayın. Bunlar zaman kaybıdır. Ayrıca moralinizi ve dengenizi bozar ki amaçları budur. Bunlar bunu bile bile yaparlar. Aynı şekilde kendi kendinize propaganda da yapmayın. Birbirinizi gaza getirirken söylemi yükseltmeyin. Basit konuşun” uyarılarında bulundu.

‘ÖFKEDEN DELİRDİĞİNİZİ BİLİYORUM…’

Ülkede ‘akıl almaz bir medya tahakkümü’ olduğunu belirten Acar, “Doğru bilgiye ulaşamayan ama çarpıtılmış bilgiyle sistemli olarak kandırılan, iyi niyetli, ahlaklı ve temelde ülkenin refahını isteyen milyonlar var. Öfkeden delirdiğinizi ve bardağınızın taştığını biliyorum. Ama sizi bu hale getirmek de bilinçli bir iş. Bu tuzağa düşmeyin” dedi.

‘HER ŞEY HAYIR İÇİN…’

Hüseyin Acar son olarak şunları söyledi: “Ortada seçim sonucunu değiştirecek milyonlarca akıllı kardeşimiz var. Haziran seçimlerinde muhalefet umut dolu, kendine güvenen ve halkı kucaklayan bir dil tutturdu. Ve AKP’ye inanmayanlar yüzde 60 aldı. Bu seçimde de aynen böyle güler yüzlü, sabırlı ve öğretici olmamız gerekiyor. Gerçekte kan kusuyor olsak bile. Her şey hayır için.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Uğur Demirsoy dedi ki:

    Bafra daki medya grubu içinde yer alan Bafra tek habere bu haberi yayınlama cesareti gösterdiği için ülkesini ve ülküsünü seven sahip çıkan tüm ülküdaşlarım adına sonsuz teşekkür ederim.