Dolar 32,3943
Euro 34,7768
Altın 2.395,34
BİST 10.238,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bafra’da Muhtar Adayına Tepkiler Çok Sert

Bafra’da Hacınabi Mahallesi muhtar adayı olan Yüksel Aydın isimli vatandaş, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı paylaşım, “ikinci Lütfi Çağlar vakası olarak” yorumlandı.

Bafra’da Muhtar Adayına Tepkiler Çok Sert
REKLAM ALANI
30 Kasım 2018 14:14 | Son Güncellenme: 30 Kasım 2018 15:59

AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi hesabından, Mustafa Demir’in AK Parti tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi üzerine oluşan tepkilere karşılık kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, “Trabzonlular olmasa Samsunlular aç kalır” mealinde mesaj yayınlamış ve şehirde bir anda büyük bir tepki oluşmuştu. Paylaşımın hemen akabinde AK Parti, Çağlar’ı görevden almıştı.

Lütfü Çağlar’ın talihsiz açıklaması üzerine Samsun Valisi Osman Kaymak’ın, Samsun Etik Haber aracılığıyla yaptığı “Samsun’da lobicilik yok” şeklinde açıklamasının ardından tepkiler dinmeye başlamışken, adeta provokatifçe yapıldığı düşünülen bir paylaşım tepkilerin yeniden alevlenmesine neden oldu.

Bafra’da Hacınabi Mahallesi muhtar adayı olan Yüksel Aydın isimli vatandaş ise, yapmış olduğu bir paylaşımda, “Bundan sonra sosyal medya da ne işi var burda Trabzonlular’in biz Trabzonlu istemiyoruz diyen şarladanlar ulan Trabzon, Samsun her zaman kardeş şehir olmuştur. Evinize ekmeği gedirirsiniz sonra nankörlük yaparsınız ulan adam kurucu il başkanı bakanlık yapmış vekillik yapmış ailesinin tamamı Samsun’da siz yok yerli yok yersiz ne lan sizin amacınız şarlatanlık yapmayın. İnsanları kutuplaşma içine sokmayın beyenmiyorsaniz oy vermeyin Trabzon samsun arasına fitne sokmaya çalışmayın akıllı olun Trabzon da bizim samsun da buntan sonra bukadar mudavezi olmayacağım bu terbiyesizliğe son verin …” dedi.

Aydın’ın yapmış olduğu paylaşımın altına onlarca eleştirisel yorum yapılırken, bir çok kişinin de paylaştığı görüldü. Paylaşımın altına, “Fabrikanızda sizin olsun. inşaatlarınızda sizin olsun yeterki terkedin Samsun’u. He terketmiyorsanız, Yahudi’lerin Amerika’da yapmış oldugu yahudi lobisini yıllarca Samsun’a yapa yapa Samsun’u sömürdünüz. Bütün siyaseti ve siyasi rantı yohidi lobisi gibi elinize alıp yediniz samsun1u” şeklinde sert eleştiriler yapıldığı görüldü.

İşte o paylaşım ve altına yapılan bazı yorumlar:

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.