BAFRA’DA ‘ŞAFAK’ BASKINI!
Samsun’un Bafra ilçesinde zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlara sabahın erken saatlerinde adeta baskın düzenledi
Samsun’un Bafra ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlara denetim gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde toplam 40 fırının kontrol edilirken ekmek gramajları ve hijyen koşulları incelendi.
4 GRUP HALİNDE DENETİM
Vatandaşların sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve hijyenik ürünlere ulaşabilmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde zabıta ekipleri, sabah saatlerinde 4 ayrı grup halinde ilçedeki fırınları kontrol etti. Belediyeden konuyla ilgili yapılan açıklamada, denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtilerek, vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi amacıyla kontrollerin düzenli olarak sürdürüleceği ifade edildi.
Açıklamada ayrıca vatandaşların şikâyet ve önerilerini 444 55 69 numaralı Belediye İletişim Hattı üzerinden iletebileceği bildirildi.

