Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

BAFRA’DA ‘SPOR’ ŞÖLENİ!

Samsun’un Bafra İlçesi, Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor

BAFRA’DA   ‘SPOR’ ŞÖLENİ!
REKLAM ALANI
11 Haziran 2023 16:59

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Ragbi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası bugün Bafra İlçe Stadı’nda yapılan açılış seremonisi ile başladı.

İLÇE STADI’NDA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
11-15 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya 15 ilden 24 kız takımı 480 sporcu, 12 ilden 17 erkek takımı 340 sporcu katıldı. Açılış seremonisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplamda 820 sporcunun sahaya çıkacağı Türkiye Şampiyonası katılan takımlara başarı dileyen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, bine yakın sporcuyu Samsun’da ağırladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İL MÜDÜRÜ DERECİ BAŞARI DİLEDİ
Türkiye şampiyonunu belirleyecek olan maçların Samsun ilinde düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Sporun her branşı çok önemlidir. Türkiye Şampiyonasına katılan takımlarımızın sayısını görünce ilginin fazla olduğunu söyleyebiliriz. Biz de Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Türkiye Şampiyonasının güzel bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Güzel ve keyifli maçlar oynanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.