Dolar 32,4281
Euro 34,8195
Altın 2.430,39
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Bafra’da şüpheli kaza

Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 17 yaşındaki 2 öğrenci hayatını kaybetti

Bafra’da şüpheli kaza
REKLAM ALANI
8 Kasım 2022 13:43 | Son Güncellenme: 8 Kasım 2022 14:04

Fatih Mahallesi Sedde yolunda meydana gelen kazada, yoldan geçen bir kamyon sürücüsü yol kenarında 55 AIH 803 plakalı motosikleti yolun sağında devrilmiş, 40 metre ileride de 2 kişinin çalıların arasında yattığını görerek 112’ye ihbarda bulundu.

kaza
YOL KENARINA SAVRULDULAR
Olay yerine gelen jandarma, polis ve sağlık ekipleri çalıların arasına savrulmuş 17 yaşındaki öğrenciler Sefa Yıldırım ve Çağlar Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi.

kaza
‘KAZA İZİNE RASTLAMADIM’
Kazayı ihbar eden vatandaş ise saat 10.50’te olay yerinden geçtiğini, geçerken herhangi bir kazaya rastlamadığını fakat 30 dakika sonra geri döndüğünde motosikleti ve 2 kişinin çalıların kenarında yerde yattığını gördüğünü söyledi.

kaza
POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI
Polis ve jandarma ekipleri motosiklete bir aracın çarpıp çarpmadığını tespit etmek için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU
Kaza sonrası korkup olay yerinden kaçan 61 TR 925 plakalı kamyonet sürücüsü Kadir B., İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Kırsal mahallelerden hurda toplayan Kadir B, Koşu Mahallesi tarafına giderken aracına sol arka taraftan motosikletin çarptığını, kendisinin de olay yerinden kaçtığını söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde aracın sol arka stop lambalarının kırık olduğu tespit edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.