Dolar 32,5411
Euro 34,8759
Altın 2.430,43
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Bafra’da Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık Rüzgarı

Bafra Ülkü Ocaklarından “Sevdamız Bütün Yürekleredir” konseri Bafra Yeni Kapalı spor salonunda düzenlendi

Bafra’da Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık Rüzgarı
REKLAM ALANI
6 Ocak 2019 16:30

Konser, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin’in konuşmasıyla başladı. Şahin konuşmasında, “Bafra ilçe başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz “sevdamız bütün yüreklere” isimli konserimize hepiniz hoş geldiniz.

BAFRA ÜLKÜCÜ FABRİKASIDIR
Şahin, Bafra Ülkü ocakları faaliyet alanında olan ve her geçen gün kendisini yenileyen bir ocaktır. Ülkü Ocakları Bafra açısından çok önemli bir ilçemizdir. Bafra demek,  şehidimiz Hüseyin Kurumahmutoğlu, İsmail Yüksel Ekrem Çamaş, Nurettin Aslan, Refik Aslan, Sami Çoturoğlu Mustafa Elitok demek. Bafra demek Rahmetli Kemal Yalçın demek İrfan Kömürcüoğlu, Mustafa Kambur, Mustafa Yumurtacı demek. Mustafa Süleymanoğlu demek merhum Belediye Başkanımız Hasan Aslan, Hikmet Gürsoy demektir. Hepsine yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

“BAFRA OVASI BOZKURTLARIN YUVASI”
Bafra ülkü ocaklarının bir sloganı vardır.  Bu salon bir kez daha gösterdi ki bu slogan içi boş bir slogan değildir. Nedir o slogan? Bafra ovası bozkurtların yuvası buraya bu salonu doldurarak bir kez daha ülkücülüğün gücünü göstermiş bulunuyoruz.  Ülkü ocaklarından Fatihler yetişir, Yavuz  Sultan Selim yetişir, Alparslan yetişir, Atatürk yetişir Başbuğ Alparslan Türkeş yetişir. Ülkü ocakları ilim irfan yuvasıdır. Yaşasın Ülkü Ocakları” dedi.

“ALİ KINIK RÜZGÂR ESTİRDİ”
Konuşmanın ardından sahneye ön sanatçı olarak Burçe Bozkurt çıktı, Bozkurt’un ardından Ülkücülerin sanatçısı olarak bilinen Ali Kınık sahne aldı, Kınık sahneye, kurtlar sofrasında, hapiste yatarım, Ali Ayşe’yi seviyor adlı şarkılarını seslendirdi. Konseri izlemeye gelen davetliler, unutulmaz bir akşam yaşarken, zaman zaman sanatçıların söylediği türkülere de eşlik etti. Daha sonra Bafra Ülkü Ocakları’nın Sanatçı Ali Kınık’a verdiği hediyeyle program son buldu.

YOĞUN KATILIM
Bafra Yeni Kapalı Spor Salonunda düzenlenen konsere Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Asan Köse, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.