Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bafra’da Denetimler Başladı

Bafra Belediyesi zabıta ekipleri son günlerde gündeme gelen stokçular ve fiyatlarda hileli yönlendirmelere karşı denetimlere başladı.

Bafra’da Denetimler Başladı
REKLAM ALANI
5 Ekim 2018 21:10

Bafra Belediyesi zabıta ekipleri son günlerde gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da uyarılarda bulunduğu stokçular ve fiyatlarda hileli yönlendirmelere karşı denetimlere başladı.

Bafra Belediyesi zabıta ekipleri son günlerde gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da uyarılarda bulunduğu stokçular ve fiyatlarda hileli yönlendirmelere karşı işi sıkı tutuyor.

Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri şehir merkezinde bulunan market ve bakkallarda denetimlerde bulunarak, ürünlerin satış reyonunda farklı, kasada ise farklı fiyat uygulanıp uygulanmadığını inceledi.

“İŞİ SIKI TUTUN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ürünlerde usulsüz fiyat artışlarıyla ilgili olarak belediyelere verdiği “İşi sıkı tutun” talimatının ardından, Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, denetimleri arttırdı.

Bafra ilçesindeki süpermarketler başta olmak üzere alışveriş yerlerini kontrol eden zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde denetimler sonucu tespit edilen fiyatlarda hileli yönlendirme yapanlar ve stokçular, Tüketicinin Korunması hakkında 6502 sayılı Kanun’un 6. maddesi gereğince işlem yapılacak. İlgili kanunun 78.maddesine göre idari yaptırımın valilik tarafından yapılacağının altı çizildi.

İlçede yapılan kontrollerde şimdiye kadar her hangi bir hileli fiyat uygulaması ile karşılaşmayan ekipler söz konusu denetimleri ilçe merkez ve dış mahalleler de sürdürecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.