Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yusuf Ziya Yılmaz Bafra’da: Önemli açıklamalar!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra’nın yeni otogarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu, “Bafra’yı Bafralı bile tanıyamayacak” dedi

Yusuf Ziya Yılmaz Bafra’da: Önemli açıklamalar!
REKLAM ALANI
8 Haziran 2017 16:24

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Başta Sedde projesi olmak üzere ilçenin çehresini değiştirecek otogar alanı projesi ve yol yatırımlarımız ile iddia ediyorum Bafra’yı Bafralı bile tanıyamayacak” dedi.

TAM KADRO BAFRA’DA…

Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra İlçesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sedde projesi ve yeni otogarın yapılacağı alanı yerinde inceledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in de yer aldığı incelemede Samsun Büyükşehir Belediyesi bürokratları da hazır bulundu.

50 MİLYON LİRALIK YATIRIM

İlk olarak Bafra’nın yıllardır hasretle beklediği ve o hasrete Büyükşehir Belediyesinin neşter vurduğu Kızılırmak Sedde projesinin yapıldığı alan gezildi. 50 milyon TL’lik bir yatırım olan proje ile ilgili çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “Bilindiği gibi Sedde projesi büyük bir hasret projesi idi. Bafralı hemşehrilerimiz yıllarca bekledi. Allah’a şükürler olsun ki hayata geçirmek bizlere nasip oldu. Şu anda proje başladı. Çalışmalar sürüyor. Sedde projesi tamamlandığında burası Bafra’nın en prestijli bölgesi olacak” dedi.

ÇETİNKAYA BELDE BİNASI OTOGAR ALANI:

Eski Çetinkaya Belde belediyesi binasının olduğu alan, Bafra’nın yeni otogar alanı olacak. Başkan Yılmaz, “Bafra’mızın otogar çilesini böylece tarihe karıştıracağız” dedi.

İŞTE YENİ OTOGARIN YERİ

Ardından Başkan Yılmaz, beraberindekiler ile birlikte Bafra otogarının yapılacağı yeni alanı gezdi. Yeni otogarı eski Çetinkaya Belediye binasının bulunduğu alana inşa edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, “Otogarı şehrin içerisinden çıkarıyoruz. O mezbelelik artık son bulacak. Otogarın olduğu yeri tertemiz bir yeşil alan haline döndüreceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.