Dolar 32,4944
Euro 34,5532
Altın 2.496,26
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Türkiye’nin gururu olacak

Bafra Belediye Başkanı 20-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Bafra Kapıkaya Festivali çalışmalarına yerinde inceledi. İncelemelere Başkan Şahin ile birlikte Belediye Başkan yardımcısı Fikret Vatansever, Fen işleri Müdürü Hüseyin Özdamar, Basın Halkla ilişkiler Müdürü Ramazan Yaman, Kültür İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz, belediye mühendisleri ve festival komitesinden Burhan Apaydın katıldı

Türkiye’nin gururu olacak
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2017 23:01

“ÜLKEMİZİN GURURU OLACAĞIZ”

Başkan Şahin “Kapıkaya, dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Kapıkaya festivalimiz ile burası dünyaya açılacaktır. Bu etkinlik ile ülkemizin gururu olacağız” dedi.

 

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN FESTİVAL HAZIRLIKLARI HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞU BİLGİLERİ VERDİ

 

“Bafra Kapıkaya, yamaç paraşütü imkânı ve doğal güzellikleri ile dünyanın eşsiz yerlerinden biridir. Buranın tanınmasını arzu ediyoruz. Bafra’mızın bu değerini Kapıkaya Festivalimiz ile dünyaya tanıtmanın önemli bir adımını atmış olacağız. Festivalimiz 20 Temmuz Perşembe günü başlayacaktır. İlk gün açılış ile beraber programlar başlayacaktır. Çadır kurma ve kamp yerleşme, Jetboa turlarının açılması Foto Safari yarışma etkinliğinin açılışı (Pazar günü 12.00 de sonlanacak) Bafra barınağına ziyaret, Treking (parkur 1)P3 üstü single pilotları uçuşu ve tandem uçuşları, yazlık açık hava sineması ateşi ve serbest programlar olacaktır.  Programlarımız 21- 22 ve 23 Temmuz tarihlerinde devam edecektir. Muhteşem Karadeniz manzarasında uçuş, Trekking, Foto Safari, Kano, Balık tutma yarışı, Kuş Cenneti, Bafra barınağına ziyaret ve bölge gezileri kamp ateşi etrafında müzik eşliğinde kamp yapılması etkinlikleri olacaktır. Kamp alanı, yemek, tepe ve tepeye ulaşımlar, şehir merkezinden tepeye ulaşımlar tamamen ücretsizdir. Her türlü imkân belediyemiz tarafından insanlarımıza sunulacaktır. Almanya, Yunanistan, Letonya, Katar, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Malta, Azerbaycan, Belçika, Cezayir, Avusturya, Kosova, Bulgaristan, Ukranya, Lüksemburg, Macaristan, Portekiz, İspanya, İtalya, Kazakistan, Polonya dahil 53 ülke festivalimize davetlidir. Bu ülkelerden çok sayıda insan festivalimize katılacaktır. Bu yönüyle de Kapıkayafes uluslararası bir festivaldir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.