Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘BU NASIL ATAMA?..’

Samsunspor Kulübü, hafta sonu deplasmanda oynanacak Boluspor maçına hakem olarak Abdülkadir Bitigen’in atanmasına sert tepki gösterdi

‘BU NASIL ATAMA?..’
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2022 20:44

Spor Toto 1’inci Lig’in 36’ıncı haftasında Yılport Samsunspor’un deplasmanda Boluspor ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Pazar günü saat 16.00’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Beypiliç Boluspor – Yılport Samsunspor maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Abdülkadir Bitigen’in yardımcılıklarını ise Mustafa Savranlar ve Ferdi Karadoruk yapacak.

‘GERÇEKTEN ŞAKA GİBİ…’
Yapılan flaş hakem atamasının ardından Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, “Gerçekten şaka gibi atama, biz isyan ettikçe bundan daha kötüsü ne olabilir dedikçe fazlasına maruz kalıyoruz” dedi.

SAMSUNSPOR KULÜBÜ: ENDİŞELİYİZ
Samsunspor Kulübü de yaptığı açıklama ile atamaya tepki gösterdi. Açıklamada şöyle denildi:

“Boluspor maçına yapılan hakem ataması tarafımızca izah edilebilir bulunmamaktadır. Önemli bir süreçte yapılan bu atama geçtiğimiz hafta yaşadığımız hakem hatasının ardından söz ettiğimiz endişelerimizi tekrar önümüze geçirmektedir. 2020-2021 sezonunda Play-Off’ta karşılaştığımız Altınordu maçımıza Abdulkadir Bitigen atarmış ve kamuoyu tarafından da kanaat getirilmiş hatalı kararlara imza atmıştı. Ayrıca 2017-18 sezonunun son haftalarında oynanan Samsunspor – Boluspor müsabakasını yönetmiş olan Abdulkadir Bitigen, takımımızın bariz iki penaltısını vermeyerek takımımızın bir alt lige düşmesine sebep olmuştu. Boluspor ile oynayacağımız kritik karşılaşmada hakem olarak Abdulkadir Bitigen’in görevlendirilmesinden dolayı endişe duymaktayız. İki takım için de adil bir yönetim beklentimizi yineliyoruz. Süreci tüm kamuoyu ile birlikte izleyip takip edeceğiz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.