Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bafra’da vatandaş yardım bekliyor

Samsun’un Bafra ilçesinde cezaevinden tahliye 62 yaşındaki Ali Fuat Yapıcı evinde elektrik olmadığı için apartmanın kömürlüğünde solunum cihazını kullanıp tekrar evine çıkıyor

Bafra’da vatandaş yardım bekliyor
REKLAM ALANI
30 Nisan 2020 14:12

Bafra’da İsmetpaşa Mahallesi Gençlik Caddesinde yaşayan 62 yaşındaki Ali Fuat Yapıcı, geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye oldu. Yapıcı’ın Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı, kalp yetmezliği, hiper tansiyon ve işitme kaybı gibi hastalıklarından dolayı yüzde 71 engelli durumunda bulunuyor.

Cezaevinde kaldığı dönemde evinde kaçak elektrik kullanıldığı gerekçesi ile elektriği kesilen Ali Fuat Yapıcı’nın evinin suyu da kesik. Solunum cihazını kullanmak için apartmanın kömürlüğüne komşusunun yardımıyla inen 62 yaşındaki Yapıcı “Ayın 15’inde cezaevinden çıktım. 2 seneden fazla ceza yatıyorum. Evime geldim. Elektriğimi ve suyumu kesmişler. Kaymakamlık ve elektrik dairesi ile görüştüm. Büyük bir meblağ bor çıkardılar. Ben bu borçları mahkeme kararı ile zaten ödedim. Elektrik borcum olarak hiçbir borcum yok. Kaçak kullanılmış onun parasını istiyorlar. Doktorlar rapor verdi. Cezaevinde ilaç ve solunum cihazı kullanıyordum. Şuan ne elektriğim ne suyum var. Gidiyorum bir arkadaşının vasıtası ile kömürlükte hava alıp geliyorum. Yetkililerden konuyla alakalı yardım talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.