Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra’da Yarıyıl Karne Sevinci

Bafra’da Yarıyıl Karne Sevinci
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 19:12

Türkiye genelinde 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının 1’nci dönem sonu nedeniyle öğrenciler karne sevinci yaşadı. Bafra’da ise karne dağıtımı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda büyük bir katılımla yapıldı.

 

Türkiye genelinde 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının 1’nci dönem sonu nedeniyle öğrenciler karne sevinci yaşadı. Bafra’da ise karne dağıtımı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda büyük bir katılımla yapıldı.

 

Bafra Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen karne törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında yapılan konuşmalardan sonra öğrenciler günün anlamına binaen duygularını ifade eden birer konuşma yaptı. Daha sonra da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Bafra Anadolu Lisesi 9, 10, 11, 12. sınıf dönem birincileri Gizem Aydın, Aybike Arslantürk, Furkan Acar, Kader Çakmak, Galip Öztürk Lisesi 1. Si Mine Koloğlu, Mustafa Kemal Ortaokulu 1.si Adem Eren Katipoğlu ve Altınyaprak İlkokulu 1. Si Adanur Ay’a Kaymakam Halis Arslan, Bafra Anadolu Lisesi 9,10,11,12. Sınıf dönem ikincileri Hilal Yıldız, Pınar Demir, Şeydanur Ev, İsmail Şener, Galip Öztürk Lisesi 2.si Yeşim Gül, Altınyaprak İlkokulu 4. Sınıf ikincisi Melike Sezgin’e Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Anadolu Lisesi 9, 10, 11, 12. sınıf dönem üçüncüleri Mervenur Albayrak, Ezginur Karagöl, Sıla Şahin, Şeyda Kuru, Galip Öztürk Lisesi üçüncüsü Beyza Usta, Mustafa Kemal Ortaokulu 5. Sınıf  üçüncüsü Zeynep Duruır, Altınyaprak İlkokulu 4. Sınıf üçüncüsü Sadettin Tamer Ün’e ise Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ödüllerini takdim etti.

 

Ödül töreni “Değerlerimle Varım Projesi” kapsamında akademik başarı durumlarına bakılmaksızın davranışlarındaki pozitif gelişmelerle öne çıkan öğrenciler; Ziya Can Soy, Batuhan Şahinoğlu, Mehmet Selim Can, Ömer Şafak Bayrak’a ise ödüllerini ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu verdi.

 

Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada “Karnedeki notlar, öğrencilerin kendileri ile ilgili özeleştiri yapmalarına fırsat verecek ve buna göre de çalışmalara yön verilecek. Bütün öğrencilere iyi tatiller dilerken ikinci yarıyılda da başarılar dilerim” dedi.

 

Programın sonunda okullarını temsilen Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda hazır bulunan öğrencilere protokol üyeleri tarafından karneleri verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.