Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Bafra’da Yaşlı çift tapu vaadiyle dolandırıldı

Bafra ilçesinde yaşlı bir çift, tapu sorununun çözüleceğini vaat eden dolandırıcıya bin 50 lirasını kaptırdı

Bafra’da Yaşlı çift tapu vaadiyle dolandırıldı
REKLAM ALANI
14 Mart 2018 22:33

KENDİSİNİ ‘TAPUCU’ OLARAK TANITTI
Edinilen bilgiye göre, Bahçeler Mahallesi’nde ikamet eden F.Ç. (80) ve S.Ç.(84) çiftinin evlerinin yanında bulunan bahçenin tapusunda yaşanan problemi halletmek için kendisini ‘tapucu’ olarak tanıtan R. Ö., yaşlı çifte sorunu kısa sürede çözeceğini söyledi. R.Ö. yaşlı çifte “Tapunun sizin üzerinize olması için biraz para lazım olacak. Ne kadar paranız var?” şeklinde sordu. S.Ç.650 lira, eşi F.Ç. de 400 lira parasının olduğunu söyledi. Dolandırıcı şahıs yaşlı çiftten toplam bin 50 lirayı aldıktan sonra kayıplara karıştı.

“SUÇ MAKİNESİ”
Sahte tapucudan haber alamayan yaşlı çift polise müracaat ederek şikâyetçi oldu. Asayiş büro ekipleri yaşlı çiftte gösterdikleri resimler arasından şahsı tanıyarak dolandırıcının kimliği belirlendi.
4 ay önce de yaşlı bir kadını “Oğlunun bana borcu var” diyerek 2 bin 600 lira dolandıran R.Ö.’nün, daha önce de kendisini belediyede su okumada görevlisi olarak tanıtarak su borcunun kapatması ve açma kapama parası 900 lira almaktan, Bafra Asri Mezarlıkta mezar yeri satmaktan hakkında işlem yapıldığı ve kısa süre önce de cezaevinden çıktığı öğrenildi.
Bafra’da yaşlı insanları ağına düşürerek dolandırdığı iddia edilen R.Ö.’yü yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.