Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafra’da yöresel yemekler yarışacak

Bafra Belediyesi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile Yöresel Yemekler Yarışması düzenleniyor

Bafra’da yöresel yemekler yarışacak
REKLAM ALANI
13 Nisan 2018 15:46

Bafra Belediyesi yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. İlçemizde ki çeşitli kurumlar ile işbirliği yaparak çok yönlü bir şekilde sosyal, kültüreli sanatsal ve sportif faaliyetler organize etmesi ilçemize önemli bir canlılık getirdi. Bafra Belediyesi, OMÜ işbirliği ile Yöresel Yemekler Yarışması, 16 Nisan pazartesi günü Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi’nde saat 11.00’de yapılacak. Kayıtlar devam etmekte olup, kayıt başvuruları ise Bafra Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılmaktadır.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra önemli bir süreç yaşamaktadır. Biz bu süreci devam ettirmeye kararlıyız. Bafra’mızın ve insanımızın olumlu etkinlikler ile ülkemizin gündemine gelmesini arzu ediyoruz. Bu nedenle Kaymakamlığımız, üniversitemiz, İŞ-KUR, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, odalarımız, halk eğitim müdürlüğümüz, okullarımız ve muhtarlarımız ile iş birliği yaparak konferans, seminer, girişimcilik kursları, konserler, sergiler, tiyatrolar, meslek kursları, geziler, tanıtımlar, sanat kursları, çocuk tiyatrosu ve sportif faaliyetler düzenlemekteyiz. Yöresel yemekler yarışmamız da bu etkinliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu da önemli bir etkinliktir. Bafra yöresel yemekleri ile büyük bir çeşitliliğe sahiptir. Bafra’nın damak tatlarını gündeme taşıyacağız. Bafra çok güzel bir şehirdir. Tarihi bir şehirdir. Türkiye’nin en önemli ovasıdır. Doğal güzellikleri ile muhteşemdir. İnsanları ile harikadır. Biz bunları öne çıkarmak zorundayız. Bafra denince akıllara bunların gelmesi için çalışıyoruz. Başta basınımız olmak üzere herkesten bu konuda yardım rica ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.