Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

TEKNOLOJİ VE İNOVASYON SAMSUN’DA BULUŞACAK!

Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’nın üçüncüsü, Türk Telekom’un destekleriyle, 24 Kasım’da Samsun Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleşecek

TEKNOLOJİ VE İNOVASYON  SAMSUN’DA BULUŞACAK!
REKLAM ALANI
22 Kasım 2022 19:40

Türk Telekom’un desteğiyle ‘Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’ 24 Kasım’da Samsun’da gerçekleşecek. ‘Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’ ile teknoloji üretenler ve kullananların bir araya getirilerek, Anadolu’da ‘Dijital Türkiye’ için ekonomik farkındalığın artırılması hedefleniyor. Etkinlik kapsamında katılımcılar, Samsun Teknokent Konferans Salonu’nda bir araya gelecek.

Samsun

START-UP VE GİRİŞİMCİLİK KÜLTÜRÜ
Yapılan açıklamaya göre, bölgeler arası farklılığı en aza indirmeyi, üretenleri geleceğe hazırlamayı, start-up ve girişimcilik kültürünün gelişimine katkı sunmayı amaçlayan etkinliğin ilk bölümünde ‘Dijital Dönüşüm Bugün Başlamadı, Yarın Bitmeyecek’ başlıklı bir oturum düzenlenecek. Ardından gerçekleştirilecek ‘İş Dünyası Liderlerinden Teknoloji Dönüşüm Deneyimleri’ isimli panelde bölge ekonomisinin başlıca markaları, başarı hikayelerini katılımcılarla paylaşacak.

Samsun

5 AYRI OTURUMDA FİRMALAR ARASI GÖRÜŞMELER
Toplantının ikinci bölümünde ise ‘Akıllı Ulaşım ve Üretim’, ‘IoT & Dijital Dönüşüm’, ‘Siber Güvenlik’, ‘Bulut Bilişim ve Dijital İş Uygulamaları’ ile ‘Yapay Zeka’ başlıklarında 5 ayrı oturumda firmalar arası görüşmeler yapılacak.

Yerli, milli, verimli ve sürdürülebilir bir sektör inşa etme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren ICT Medya Yayın Grubu tarafından hayata geçirilen ‘Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’, Türk Telekom’un destekleriyle Türkiye’nin 5 ayrı bölgesinde gerçekleştiriliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.