Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BAFRALI 44 TAEKWONDOCU SİYAH KUŞAĞA GEÇTİ !

Bugüne kadar; yetiştirmiş olduğu sayısız sporcusu ve elde ettiği önemli derecelerle adından söz ettiren Bafra Taekwondo Spor Kulübü; Rize ilinde düzenlenen kuşak sınavında da önemli bir başarıya daha imza attı.

BAFRALI 44 TAEKWONDOCU SİYAH KUŞAĞA GEÇTİ !
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2019 18:39

Türkiye Taekwondo Federasyonu, Faaliyet Programı’ nda yer alan Siyah Kuşak’tan Terfi Sınavları Rize’ deki Yenişehir Spor Salonu’ nda gerçekleştirildi. Müsabakalar aşağıda ki illerde yapıldı:
6 Temmuz 2019 :
ANTALYA – ANTALYA SPOR SALONU
KIRŞEHİR – AŞIKPAŞA SPOR SALONU
OSMANİYE – TOSYALI SPOR SALONU
DİYARBAKIR – KAYAPINAR ŞEHİT HALİT GÜLSER SL.
RİZE – YENİŞEHİR SPOR SALONU
DÜZCE – DÜZCE SPOR SALONU
6-7 Temmuz 2019 :
İSTANBUL – SARIYER MUSTAFA YENER SPOR SL.
İZMİR – GAZİEMİR SPOR SALONU
6-7 Temmuz 2019:
ANKARA – TAHA AKGÜL SPOR SALONU – KEÇİÖREN
Bafra Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Hakan EMİRZEOĞLU’ nun verdiği bilgiye göre; Bafra Taekwondo Spor Kulübü olarak 44 sporcu, Siyah Kuşağa terfi etme başarısı gösterdi.
Antrenör EMİRZEOĞLU ” Spocularım; kendilerine verilen görevi en iyi ve başarılı bir şekilde yerine getirmiş olup 44 sporcumuz Siyah Kuşağa terfi etmiştir.
Tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri kutlarım ” dedi.

Haber : Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.