Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

BAFRALI ÇOCUKLARA MÜJDELER!..”

Samsun’da İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, “Çocuklarımız için spor alanları ve tesisler inşa edeceğiz” dedi

BAFRALI ÇOCUKLARA  MÜJDELER!..”
REKLAM ALANI
8 Şubat 2024 16:17

Samsun’un Bafra İlçesi’nde İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olan Hamdi Yıldız, “Çocukların spora erken yaşta başlaması, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri ve gelecekteki başarıları için temel bir unsur olarak kabul ediyoruz. Bu doğrultuda, yeni bir inisiyatifle, çocuklara daha profesyonel spor yapma imkânı sağlanması için dev adımlar atıyoruz” açıklamasında bulundu.

BAFRALI ÇOCUKLAR

‘SPOR PROJELERİ HAZIRLIYORUZ’
Çocukların spor yapma imkânlarının genişletilmesi ve daha profesyonel bir çerçevede spor deneyimi yaşamaları için yapılan çalışmalar, sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” diyen Hamdi Yıldız, “Bu bağlamda, spor federasyonları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları işbirliği içerisinde çeşitli projeler geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

BAFRALI ÇOCUKLAR

UZMAN ANTRENÖRLER EĞİTİM VERECEK
Hamdi Yıldız şöyle devam etti:

“Yeni başlatılan proje kapsamında, çocuklara daha erken yaşlarda profesyonel spor eğitimi alma imkânı sunacağız. Bu, çocukların sporu daha ciddi bir şekilde ele almalarına ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Proje, farklı spor dallarında uzman antrenörlerin rehberliğinde düzenlenecek eğitim programlarını içerecek.

BAFRALI ÇOCUKLAR

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK
Projeye ek olarak, spor alanları ve tesislerinin yenilenmesi ve çocukların daha iyi koşullarda antrenman yapmalarının sağlanması için altyapı çalışmaları da yapılacak. Bu, çocukların spor yapma motivasyonunu artıracak ve yeteneklerini daha iyi bir şekilde geliştirmelerine yardımcı olacak. Bu projeleri geliştirirken çocuklarımızın ise kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız.

BAFRALI ÇOCUKLAR

AİLE KATILIMI VE BİLİNÇLENDİRME
Projede ailelerin de aktif rol oynaması hedefliyoruz. Ailelere çocuklarının spor yapmalarının önemi ve bu süreçte destek olmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapılacak. Ayrıca, çocukların spor yapmaları için ailelere sağlanacak destekler de projenin bir parçasını oluşturacak.”

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.