Dolar 32,5433
Euro 34,9809
Altın 2.418,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bafra’lı gencin adı, Diyarbakır’da ölümsüzleşti!

Bafra İlçesi’nde 1,5 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Batuhan Çağlayan’ın adı kütüphanede yaşayacak

Bafra’lı gencin adı, Diyarbakır’da ölümsüzleşti!
REKLAM ALANI
22 Nisan 2018 21:07

Trafik kazasında hayatını kaybeden Bafralı Batuhan Çağlayan’ın adı, Diyarbakır‘da bir köy ilkokulunun kütüphanesine verildi.

Üşümesin Ayaklar Derneği ve gönüllülerin de desteğiyle Diyarbakır merkeze bağlı Çermik köyünde Mehmet Gümüş İlkokulu kütüphanesine Batuhan Çağlayan’ın adının verildiği öğrenildi. Batuhan Çağlayan’ın aynı dernekte yönetici olan ablası Gamze Çağlayan, kardeşinin adının bir kütüphanede yaşamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.,

KİTAP YARDIMI KAMPANYASI
Çağlayan, Üşümesin Ayaklar Derneği ile 2 yıldır sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını belirterek, derneğinde desteğiyle kardeşi adına kütüphane oluşturulmasına karar verildiğini belirtti. Kampanya kapsamında önce kütüphanenin oluşturulacağı okulun belirlendiğini ifade eden Çağlayan, dernek çalışanları ve gönüllülerin katkılarıyla kitap yardımı kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Kampanyanın büyük destek gördüğünü dile getiren Çağlayan, “Kampanyamız çok hızlı ilerledi. Kardeşim için çalışan çalışma arkadaşlarıma sonra da gönüllülere çok teşekkür ederim. Kütüphanemiz dün dernek başkanımız, dernek üyelerimiz, okul öğretmenimiz ve öğrencilerle beraber açtık. Kardeşimin adının bu şekilde yaşaması bu şekilde anılması beni ve ailemi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese ben ve ailem minnettarız.” ifadelerini kullandı.

Bafra’da, 1,5 yıl önce M.A. idaresindeki 34 PF 5849 plakalı otomobil, Tosköy kavşağında, 16 yaşındaki Batuhan Çağlayan’ın kullandığı motosiklete çarpmış, kaza sonucu Çağlayan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.