Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

KOSOVA KADINLAR KOROSU SAMSUN’A GELİYOR!

Samsun Güzel Sanatlar Merkezi’nin yurt iç ve yurt dışı Kardeş Korolar Konserleri’ne Kosova Kadınlar Korosu’un Samsun konseri ile devam ediyor

KOSOVA KADINLAR KOROSU SAMSUN’A GELİYOR!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2023 17:02

Samsun’da Türk müziğini seven, gönül veren, aynı ortamda bulunmak hazzını tadan gönül dostlarının bir araya gelmesiyle 2007 yılında kurulan Samsun Güzel Sanat Merkezi Derneği, ülkeler arası dostluk köprüleri kurmaya devam ediyor. Bir Şarkıdır Yaşamak adlı ilk konserle başlayan musiki birlikteliği bu kez de Kosova Kadınlar Korosu’nun Samsun konseriyle devam edecek.

Kosova’da faaliyet gösteren Kosova Türk Sanatçılar Derneği’nin bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkçe şarkılar ve türküler söyleyen Kadınlar Korosu, Türkiye’de Edirne, Çorlu, Keşan, İstanbul, KKTC Lefkoşa’dan sonra Samsunlu sanatseverlerle de bir araya gelecek.

KONSER, ATAKUM SANAT MERKEZİ’NDE
Samsun Güzel Sanat Merkezi Derneği Başkanı ve Koro Şefi Osman Ergen, Kosova Türk Sanatçılar Derneği Kadınlar Korosu’nun 18 Kasım’da Samsun’da olacağını açıkladı. Osman Ergen, konserde Hürmet Bahtiyar Celina ve İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı İclal Akkaplan’la beraber olmanın mutluluğunu yaşacaklarını belirterek, “Tüm Samsunlu sanatseverleri 18 Kasım Cumartesi günü akşamı Büyükşehir Beledyesi Atakum Sanat Merkezi’ndeki konserimize bekliyoruz” dedi.

‘DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURUYORUZ’
Osman Ergen, konuyla ilgili açıklamasını, “Müziğimizin sihirli nağmeleri altında toplanarak bulunduğumuz ilin ve ülkemizin tanıtımına, dostluk köprüleri kurarak yardımcı olmayı amaçlıyoruz” ifadeleriyle sonlandırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.