Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafralı öğrencilerden moral

Bafra ilçesinde bir grup öğrenci ve öğretmen, Afrin harekatına destek olmak ve moral vermek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerleri ziyaret etti

Bafralı öğrencilerden moral
REKLAM ALANI
21 Şubat 2018 21:57

Bafra Cumhuriyet Ortaokulunda okuyan bir grup öğrenci, öğretmenleri ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için Bafra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Öğrenciler yanlarında getirdikleri yiyecekleri asker ağabeylerine ikram ederek birlikte kahvaltı yaptılar.
Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Karadeniz ziyaretten dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri, Askerlere moral ve motivasyon amacıyla onların yanında olduklarını hissettirebilmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söylediler.
İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Mustafa Çakmak, ziyarete gelen öğrencilere yapılan kahvaltı sonrası genel trafik kuralları, okul servis araçlarındaki hareket tarzları, karşıdan karşıya geçişler ve emniyet kemeri kullanımı ve önemi hakkında bilgi verdi. Bilgilendirmenin ardından öğrencilere jandarmayı tanıtıcı broşür, cetvel ve kitap ayracı hediye edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.