Dolar 32,5456
Euro 34,9021
Altın 2.426,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

BAFRALILAR TEK ÇATI ALTINDA!

Samsun’da yaşayan Bafralılar tarafından kurulan ‘Bafralılar Kültür, Dayanışma ve Haberleşme Derneği’, faaliyete geçti

BAFRALILAR  TEK ÇATI ALTINDA!
REKLAM ALANI
6 Nisan 2022 19:11

Samsun’un Atakum İlçesi’nde kurulan Bafralılar Kültür, Dayanışma ve Haberleşme Derneği’nin kurucu başkanlığını Neşe Kangüleç üstlendi. Kangüleç, derneğin kuruluş amaçları, Bafra sakinleri ve üyelerinin maddi-manevi-sosyal-kültürel ihtiyaçlarının karşılanması, üyeler arasındaki dayanışma ve yardımlaşmanın arttırılması, eğitim, kültür, tarih, edebiyat alanında faaliyetler yapılması ve buna yönelik kurumlar açılması olarak özetledi.

BAFRA VE YÖRESİ İLE BAĞI OLAN
Derneğe, Bafralı olan, Bafra nüfusuna kayıtlı olan, Bafra’da yetişen ve/veya Bafra yöresi ile aile bağı olan kişiler asil üye olarak kabul edilecek. Bafra yöresi ile hiçbir şekilde etnik bir bağı olmadığı halde, Bafra yöresi ve insanlarına karşı sevgi ve sempati besleyen ve derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek bu doğrultuda çalışmayı kabul eden kişiler ise fahri üye olabilecek.

Derneğin kurucu yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şule Kutlu Köktener, Sekreter Üye İsmail Onur, Yönetim Kurulu Sayman Üye Remzi İçöz.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.