Dolar 32,5577
Euro 34,8433
Altın 2.430,57
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bafralılar’dan Karara Büyük Öfke

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın ‘Mustafa Demir’ olarak belirlenmesinin ardından Bafralılar ayağa kalktı. Karara öfke yağdıran Bafralılar, “Büyük başkan nereye, biz oraya” mesajları yayımladı.

Bafralılar’dan Karara Büyük Öfke
REKLAM ALANI
23 Kasım 2018 16:38 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2018 18:13

AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir‘i belirlemesine Samsun genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Tüm temayüllerin mevcut başkan Zihni Şahin’i göstermesine karşın alınan bu karara en büyük öfke ise Bafra’da gösteriliyor.

SAMSUN, ZİHNİ ŞAHİN’İ İSTİYOR

Kararın kesinleştiğini öğrenen ilçe halkı, özellikle sosyal medyada Zihni Şahin’e sevgi dolu mesajlarla destek verirken AK Parti’ye ise tepki göstermeye devam ediyor. Sosyal medyada AK Parti adayı Mustafa Demir’e tepkiler ayyuka çıkarken, Zihni Şahin’e ile ilgili, ‘Samsun O’nu istiyor’, ‘Zihni Şahin nereye, Bafra oraya’ mesajları gündeme damgasını vurdu. Zihni Şahin’e büyük bir haksızlık yapıldığı görüşünde birleşen Bafralılar, “AK Parti, Mustafa Demir’i aday göstererek büyük bir yanlışa imza attı” diyor.

CUMHURBAŞKANI’NI KANDIRDILAR!

Bafralılar sosyal medya platformlarında gün boyu, “Sayın Zihni Şahin gerek Bafra’da görev yaptığı dönemde gerekse Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkın gönlünde taht kurmuş bir isimdir. Sayın Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgiler verilmiş ve birtakım lobiler Mustafa Demir’i aday yapmıştır. Samsunluların seçimlerde buna bir cevabı mutlaka olacaktır” dedi.

REİS SESİMİZİ DUYANA KADAR İSYAN!

Türkiye’de artık ‘Temiz Siyaset’in hakim olması gerektiğini vurgulayan Bafralılar, “Hiç kimsenin beğenmediği, tasvip etmediği ve inanmadığı bir kişi AK Parti’den nasıl aday yapılır? Anlamış değiliz. Bu milletin aklıyla alay etmek, halkın tercihlerini elinin kenarıyla itmek demektir. Bizler Zihni Şahin’den vazgeçmiyoruz, vazgeçmeyeceğiz. Bu konuda serzenişlerimiz, haklı isyanımız, haykırışımız, sesimiz Reis’e gidene kadar dik duracağız” diye konuştular.

REKLAM ALANI